Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zima pokazuje zube
Povratak na članak

Hrvatska se probudila u debelom minusu: Najhladnije u Gospiću i Otočcu, na Korčuli -7

Zbog iznimno niskih jutarnjih temperatura meteoalarm je izdao i žuto upozorenje za danas, dok je zbog vjetra izdano narančasto upozorenje za Velebitski kanal gdje će udari bure biti do 95 kilometara na sat

Komentari 3

Avatar Django
Django
10:46 07.01.2020.

Je, kak ste birali tak vam ve bu. Debeli minus.

VL
DU
Deleted user
08:30 07.01.2020.

I kaj smo zdaj čineći? Da se ubijemo zato kaj je početkom siječnja temperatura ispod ništice, ili bar da proglasimo elementarnu nepogodu?! Pitanja su teška, a odgovora niotkuda. Gdje je vremenski prorok Vakula mr. Zoki, sad kad ga najviše trebamo?o? Izdao nas je otišavši na skijanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.