Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatska se Orbánu udvara, a on stalno traži njen novi komad da postane veliki vođa ‘demokracije mrtvih’

Vjerojatno nitko osim Viktora Orbána ne zna što je Hrvatska kriva da je Mađarska tako kažnjena kad nastavlja s ispadima prema Hrvatskoj koje hrvatska diplomacija ne može popraviti kvalificirajući ih provokacijama. Prijatelj prijatelju ne podmeće košaru s kukavičjim jajima

Komentari 9

BI
billynik
01:02 21.06.2020.

Evo Mirka opet, očito komentare ne čita ni Mirko ni uredništvo.

VL
Avatar MK3
MK3
02:22 21.06.2020.

Ja se uvijek pitam, dgje su nestali neki dijelovi Banovine Hrvatske koju su Nacisti okupirali... Druže Mirko, ko je zasezao za tim dijelovima Banovine Hrvatske, možda Tito?

VL
Avatar Piktor-
Piktor-
12:43 21.06.2020.

Evo ubaciše i provo stručnjaka M.Galića koji je dobar i uslužan u svim sistemima. A "dobrotvor" S.roš dobro plaća. Navodi sve moguće gluposti. Nebi li nas zavadio s našim najboljim susjedima koji su nam u zadnjih teških 30-ak godina pružali izdašnu i nesebičnu pomoć. Može li netko zamisliti realnost kukavičkog podmetanja leftarda o "mađarskom svojatanju" kada to nisu učinili 91. nego su nam slali oružje za obranu i pružili dom desetinama tisuća naših izbjeglica ? Sram Vas bilo!!!!

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
11:29 21.06.2020.

Pa svaka država sanja o svojim velikim granicama iz slavne prošlosti, samo su Hrvatskoj temelji ova kifla koju nam je Tito ostavio.

VL
DU
Deleted user
10:18 21.06.2020.

Svi bi "nešto svoje" povjesno. Hrvatska se ne bi libila prisvojiti dobar komad susjedne države. Niti Srbija, preko Drine i južnije do Budve i Kotora. Mađarska bi na Jadran do Rijeke. A ne ide. Ne ide. Ne ide...

VL
SA
samoborka
22:33 20.06.2020.

Vide svi okolo koliko ne držimo do svojega ja i do svoje države pa si misle da se mogu slobodno poslužiti onime što priželjkuju. Realno, nije im za zamjeriti. Koji muškarac odbija ženu koja svima širi noge? Skoro nijedan. Dokk god Hrvatska bude izigravala janje, vukovi neće propuštati priliku.

VL
ZA
zagabria5
22:32 20.06.2020.

Ovaj članak svojom prevelikom dužinom Mađarskoj daje važnost koju ona nema. Ona nije bila saveznik Hrvatske nego njen okupator i ovo danas nije ništa drugo nego pokušaj opravdavanja te okupacije. Na to se treba odgovoriti očtro kao i kod svakog pokušaja okupacije. Ali to se neće desiti dok imamo odnarođene mlake političare koji ne znaju što je domoljublje. A da li narod zna što je domoljublje vidjet ćemo uskoro nakon izbora.

VL
PL
plenkicetnickivojvoda
22:18 20.06.2020.

Bilo je to godine devetsto i trece...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.