Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUŽAN OPREZ!
Povratak na članak

Temperature idu i do 40°C. Izdano niz upozorenja, a vrhunac toplinskog vala tek stiže

Uz pridržavanje uputa liječnika o liječenju i uzimanju lijekova, nužna je učestalija kontrola krvnog tlaka, a pojava glavobolje, mučnine, vrtoglavice i dehidracije, suhoće ustiju i kože znaju biti znak za uzbunu.

Komentari 7

WW
walter wolf
09:26 22.06.2021.

kad je hladno "da hoće sunce", kad je sunce "ah vruće", tko će nama ugodit

VL
LO
Lolita3
07:39 22.06.2021.

Hahhaha, javili se "stručnjaci" da je ljeti, vidi čuda, vruće!!! Upozorenja!!! Alarmi, i to crveni!!! A što kažu Papak i Meketava, treba li još testova za vrućinu?

VL
AJ
Admine jebiti zelenski mater.
06:52 22.06.2021.

Sam jos vlda da ukine testove,i razne druge oblike sprecavanja ulaska turista,e onda bi bilo pravo ljeto,a toplotni udar nesmeta,kad je turista puna obala.........

VL
SI
sisavac
20:17 21.06.2021.

Koga smetaju vrućine ljeti, ima island, nord kap, ruski arktik..

VL
Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
19:49 21.06.2021.

Hrvatska se kuha a o kulturi nema sluha: Vrhunac toplinskog vala tek slijedi, stručnjaci izdali niz upozorenja da je u Irskoj hladnije, bolje i perspektivnije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.