Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne nasjedajte!

Hrvatska pošta upozorila: Ne dijelimo mobitele u nagradnoj igri! Budite oprezni!

Hrvatska pošta
Foto: Hrvatska pošta
17.06.2019.
u 11:44

Za potrebe nagradne igre traži se plaćanje troškova dostave u iznosu od 1 euro, odnosno 7,49 kuna za troškove dostave i poštarine te osobni podaci

Hrvatska pošta upozorila je na lažnu nagradu igru koja kruži internetom, a u kojoj oni navodno dijele skupocjene mobitele.

Za potrebe nagradne igre traži se plaćanje troškova dostave u iznosu od 1 euro, odnosno 7,49 kuna za troškove dostave i poštarine te osobni podaci.  

– Napominjemo da Hrvatska pošta ne organizira takve nagradne igre te pozivamo korisnike na oprez jer ovakve poruke mogu sadržavati poveznice na zlonamjerne stranice ili datoteke. Eventualno zaprimanje takve poruke možete prijaviti Službi za korisnike na info@posta.hr – objavila je Hrvatska pošta na svojim internetskim stranicama.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:26 17.06.2019.

Jesenti milu bigulicu, a ja se baš nameračio postati za 1,0 euro ponosni vlasnik mobitela vrijednoga 10 tisuća kuna. A sad mi je HP bezočno i nemilosrdno srušio tu priliku života. Nema mi druge nego da se iz te pišljive i kilave Hrvatske odselim u zemlju dembeliju Irsku gdje med i mlijeko teku potocima, a pečene patke lete zrakom. Tamo se takvi mopbiteli dobivaju za 50 centi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije