Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnova odnosa

Hrvatska ponovno otvorila veleposlanstvo u Tripoliju

MVP
Goran Stanzl/Večernji list
12.10.2011.
u 20:55

Veleposlanstvo do dolaska novog veleposlanika u Libiju vodi privremeni otpravnik poslova Vojko Senker.

Hrvatska je ovog tjedna ponovo otvorila veleposlanstvo u Tripoliju koje je bilo zatvoreno od početka travnja. Veleposlanstvo do dolaska novog veleposlanika u Libiju vodi privremeni otpravnik poslova Vojko Senker.

U noti kojom je MVPEI izvijestio Ured za vanjske poslove Prijelaznog nacionalnog vijeća o ponovnom otvaranju veleposlanstva podsjeća se na činjenicu da je RH priznala Prijelazno vijeće još 28. lipnja 2011. U lipnju je Veleposlanstvo Libije u Zagrebu, na čelu s voditeljem predstavništva Abdelhakimom Allafijem. potvrđeno kao legitimno diplomatsko predstavništvo Prijelaznog vijeća u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Komentara 4

AG
Agramer198
18:00 13.10.2011.

@Toni50 Ja, und? Za vrijeme Gadafija se izgradilo pola Tripolija, da sad sruše to kaj nisu tijekom zauzimanja grada? Mislim jer je to Gadafi radio pa je to fuj...

OB
-obrisani-
21:36 12.10.2011.

joj samo da brat mesic ne trazi-da se vrati gadafi ali bez milijardi$ koje je maznuo-sad su izbori u hrvatskoj hihhihihihi

TO
Toni50
11:57 13.10.2011.

Hrvatska ponovno otvorila veleposlanstvo u Tripoliju, i to u zgradi što im je Gadafi izgradio !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije