Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALKULACIJE

Hrvatska politika ovo ne pamti 20 godina. Samo HDZ će moći dobiti vlast?

15.10.2021.
u 10:39

To se zove bipolarna opozicija, a prema literaturi i s obzirom na talijansku praksu od 1945. do 1990. godine, kada su njihovi demokršćani bili u takvoj poziciji, takva situacija potiče radikalizam i na ljevici i na desnici. HDZ se ideološki pomaknuo u centar pa danas imamo 25 do 30 zastupnika u Saboru desnije od HDZ-a i 50-ak ljevije od HDZ-a i to je nešto što vidimo prvi put u 30 godina.

Ključne riječi

Komentara 25

HE
Herceg56
11:17 15.10.2021.

Hrvat Hrvatu je vuk!

Avatar Maks:
Maks:
03:12 16.10.2021.

Ja to vidim ovako : Stranka mora imati plan , program i rezultate , pridonositi zajednici. Gotovo cijela oporba nema nista uvijek samo i protiv svega protiv, nema prijedloga kako bolje i kako naprijed, nema menadzera, socijale , plana zaa bolji zivot gradjana, to niko i ne spominje osim dvoje troje od pedesetak zastupnika . Jedna Katarina Peovic zasjeni sve desne zastupnike koji se bave jedino ideologijom + konzervativni bi sve privatizirali, mirovinsko, zdravstveno osiguranje i sve bolnice - to njihovi simpatizeri jos neznaju niti razumiju. HDZ radi, usprkos svemu ima rezultate imaju menadzare, intelektualce , oporba par filozofa koji filozofiraju po saboru za milijun kuna po mandatu. Nisam pripadnik ni jedne stranke ali uvijek glasam onog tko najvise pridonosi zajednici , koliko su potrebni strucnjaci i menadzeri vidimo u Zagrebu, stranka "Mozemo jednostavno neMoze jer ih nema, ne zelim isto i za ostatak Hrvatske. Dok je ovakvo stanje nemam problem koga glasati , u saboru fali konkurencija HDZu, protiv moze biti svako bez diplome i znanja.

DI
Direktni
11:27 15.10.2021.

Nema ništa od vašeg kmečanja. HDZ će vladati do sljedećeg rata. Najlakše bi vam svima bilo da prestanete pisati o tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?