Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Hrvatska policija izručila Crnoj Gori državljanina Srbije

lisicine
arhiva VL
21.10.2012.
u 12:01

Međunarodna tjeralica za srbijanskim državljaninom Kočišem raspisana je na zahtjev crnogorskog pravosuđa, koji su ga tražili zbog prevara te je bio osuđen i na šest mjeseci zatvora

Hrvatska policija izručila je crnogorskim kolegama državljanina Srbije Jugoslava Kočiša (27) iz Apatina, za kojim je bila raspisana tjeralica podgoričkog Interpola, priopćila je crnogorska policija.

Međunarodna tjeralica za srbijanskim državljaninom Kočišem raspisana je na zahtjev crnogorskog pravosuđa, koji su ga tražili zbog prevara te je bio osuđen i na šest mjeseci zatvora pri sudu u Kotoru.

Kočiš je uhićen u Hrvatskoj, gdje se do izručenja nalazio u pritvoru.

Komentara 3

IV
Ivekivek
12:32 21.10.2012.

Zbog čega nisu izručili paravinju?

KI
kipDomovine
15:29 21.10.2012.

@ivekivek Paravinja nije izručen jer je bila raspisana potjernica za njim i u Hrvatskoj, a ovoga traže samo Crnogorci.

HO
Hoch03
12:44 23.10.2012.

Paravinja je tamo gdje treba i da bude.. i to, na jedno solidno vremensko razdoblje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije