Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STATE DEPARTMENT
Povratak na članak

Hrvatska ne ispunjava standarde za suzbijanje trgovine ljudima

Napominju da suci nastavljaju davati male kazne i odbacivati svjedočenja žrtava kao nepouzdana zbog nedovoljnog razumijevanja trgovine ljudima

Komentari 2

DU
Deleted user
12:08 21.06.2019.

Hrvatska se više ne nalazi u regiji bivše jugoslavije. Hrvatska se sada nalazi u EU regiji tako da su joj mjerilo po kojem se treba ravnati članice EU a ne članice bivše države.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:35 21.06.2019.

a jel usa dobro radi po tom pitanju? ipak u usa stiže najviše migranata... kolke kazne su tamo? prevelike, premale..? i čemu se mi uopće povodimo za tim njihovim 'izvješćem'? mi smo njihova država? oni su naši gazde? čemu se mi njima klanjamo, ne možemo ih ignorirati, jednostavno kontakte svesti na najnižu moguću mjeru?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.