Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija DC-a

"Hrvatska nakon Sanadera kao Rumunjska nakon Ceausescua"

vesna skare ozbolt
Dino Stanin/PIXSELL
14.01.2011.
u 13:00

– Za stanje u Hrvatskoj kriva je i oporba jer nije bila dovoljno glasna – ovo je u Zadru na konferenciji za novinare izjavila predsjednica DC-a Vesna Škare Ožbolt.

ZADAR - Za stanje u Hrvatskoj kriva je i oporba jer nije bila dovoljno glasna – ovo je u Zadru na konferenciji za novinare izjavila predsjednica DC-a Vesna Škare Ožbolt tvrdeći da je oporba trebala biti žešća prema Ivi Sanaderu, a što je, kako je rekla, njezin DC bio.

Rekla je da joj je zbog toga Ivo Sanader rasturao stranku. Spominjući brojne afere koje sada izlaze na površinu, Hrvatsku nakon Ive Sanadera usporedila je s Rumunjskom nakon Ceausescua obrazlažući asocijaciju i njihovim stjecanjem bogatstva. Vesna Škare Ožbolt rekla je da DC još nije odlučio s kim će ići u predizbornu koaliciju. Pozvala je i vlast i oporbu da se u izbornoj godini manje bave prepucavanjima, a više gospodarskim temama. 

Komentara 79

OB
-obrisani-
15:48 14.01.2011.

Da, svi su krivi osim tebe koja si bila njegova ministrica. Ma ajde lovi rake!

FE
Felicijen
17:30 14.01.2011.

Vesna Škare je opet nanjušila putić prema vrhu? Opet bi malo bila gore? Opet bi malo novčeka? Teško Vesnica gore je jako velika gužva! Čekati.....

ZA
Zagorac
19:57 14.01.2011.

Utatica mislim ak botoks djeluje na mozak da ti pod hitno moras ic na botoks!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije