Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITNA IM JE I SIGURNOST

Hrvatska najtraženija destinacija, no Austrijance jako brine jedna stvar zbog koje neće moći putovati

18.04.2022.
u 06:37

Dok su mnogi ovih dana diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj, zdvojni i pitaju se kako će im ove godine izgledati godišnji odmor i hoće li si ga uopće moći priuštiti, iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ) stigla je izuzetno dobra vijest da je Hrvatska u Austriji najtraženija inozemna destinacija za odmor i za 2022. godinu. Dakle, Austrijanci si mogu priuštiti kvalitetan odmor. A to da naša zemlja visoko kotira među Austrijancima i da je najtraženija turistička destinacija odmah iza Italije, a ispred Njemačke, Grčke i Španjolske, od kojih su dvije posljednje više aviodestinacije, potvrdila su i istraživanja austrijskih organizatora putovanja Gruber Reisen i Ruefa Reisen GmbH iz Beča.

Ključne riječi

Komentara 40

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
07:37 18.04.2022.

Sezona će opet biti rekordna kao prošla kad su mnogi ostali bez smještaja. Napaćen narod Europe želi bar jedan tjedan staronormalnog života.

Avatar Django
Django
08:11 18.04.2022.

Ne znam otkud ta potreba da se svakoj vijesti koja je dobra i pozitivna (najtraženija destinacija) odmah mora debelim kistom premazati crnilo (ali……). Naj bu kaj bu. I ako dođe do krize, opet ćemo za one koji imaju ( a recimo nautičari sigurno imaju) biti najtraženija destinacija.

Avatar JRK
JRK
08:30 18.04.2022.

Ne vidim probleme. Ljudi su prislino štedjeli zbog Covida. Ako smo svi skupa na Titanicu, vrijedi potrošiti na zabavu. Očekujem nikad bolju sezonu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?