Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatska može pomoći, ali i uvjetovati europski put BiH

Hoće li BiH krenuti europskom trasom, ovisi i o drugim 
dvama narodima

Komentari 8

TH
than
23:39 04.03.2015.

Hrvatska ne moze pomoci kako vidimo niti samoj sebi, a mi bi pomagali drugima ?!?!? E to je taj balkanski osjecaj 'velicine' koji se javlja kod vecine balkanskih drzava. Nazalost, rezultati na 'terenu' demantiraju to da smo sposobni za ista.

VL
CI
cinbenik
05:50 05.03.2015.

Hrvatska je garant a Dayton bog za Hrvate i ostale u BiH a potpisao ga je HDZe.Posjeta Kolinde je bitna za BiH ka lanski snijeg...Jasno je MZ prepoznala Covica i HDZe koji su uz Dodika glavna kocnica BIH i da zbog seperatizma i "rata" zakonima koce napredak i stete Hrvatima,kojima je jedini spas EU od totalnog HDZe unistenja

VL
OP
opančar
13:32 06.03.2015.

dajte narode, gdje vam je pamet ,tko u EU hrvatsku više išta pita, nekidan naši europarlamentarci digli neku galamu protiv srbije, kolko sam skužio švabo nas kulturno prokop, a dal će bih ući u EU, o tom odlučuje Njemačka i točka.

VL
Avatar dane_oblak
dane_oblak
01:08 05.03.2015.

Niko ne želi tu litl saudiarabiju u eu.

VL
UJ
ujko123
22:40 04.03.2015.

Kad predju i u katolike onda u Eu... A ovako mogu samo u tursku...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.