Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUŽNA ZAŠTITA

Hrvatska mora kupiti proturaketni sustav, trebat će 500 milijuna eura

15.03.2022.
u 07:01

”Ubrzano” nabaviti sustav protuzračne obrane srednjeg dometa znači nabaviti ga od strateškog partnera. SAD i norveški Kongsberg rade NASAMS, a Francuzi rakete MICA

Komentara 111

TO
tow
09:09 15.03.2022.

Moram samo upozorit autora ovog članka da brka pojmove između protu-raketnih sustava (ABD - Anti-Ballistic Defence) i protuzračnih sustava. Puno bogatije zemlje od nas nemaju proturaketnu obranu jer je brutalno skupa , a postoji svega par proturaketnih sustava (THAAD, Patriot,, S300V, itd). Dakle, RH će kupit PZO sustav, a ne PRO sustav.

DU
Deleted user
08:07 15.03.2022.

Meni je vazno samo sto ovdje kazu djeca propalog i pokradenog Ferala, uvjek su bili na visini zadatka, vec godinama !!

Avatar Zavratnica
Zavratnica
07:35 15.03.2022.

Sloboda nema cijenu. Ukinuti novac raznim Možemo-SDP udrugama i od SADa kupiti najbolje oružje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?