Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitanja izazvala reakciju komora
Povratak na članak

Hrvatska liječnička komora rekorder po broju zaposlenih

Slava Šepec, predsjednica Hrvatske komore medicinskih sestara nije poslala odgovor o svojim prihodima i primanjima

Komentari 3

Avatar rubinet
rubinet
20:35 27.08.2019.

18ak tisuća netto plaća... dobro je to....

VL
TI
Tirano
20:41 27.08.2019.

Svakako ima mjesta u Zdravstvu RH gdje bi trebala "ozbiljna reorganizacija" nekih dijelova kao HZZO, Medicinska komora, te bi se time uz bolju organizaciju moglo uštedjeti nešto novca, no sve je to pre malo za ozbiljniji rast plaća sestara u Zdravstvu!

VL
RI
rimac444
22:53 27.08.2019.

Samo privatno zdravstvo je mogućnost ozdravljenja našeg bolesnog zdravstva gdje polovica bolničkih liječnika ništa ne radi , a ni sa setricama nije puno bolje.Samo privatne klinike , privatni zdravstveni sektor je opcija za zdravo zdravstvo, samo zdrava konkurencija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.