Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuščević:
Povratak na članak

Hrvatska ima pravo tražiti ratnu odštetu od Srbije

'Srbiji nije pametno da se razgovara o ratnoj odšteti, a za Hrvatsku je vrlo pametno'

Komentari 16

Avatar Becarina
Becarina
13:35 08.02.2018.

Srbija je ponosna pravna nasljednca jugoslavije (JNA), kad se radi o dugovima i grijesima iste onda "nebi. Nema logike.

VL
Avatar sindarela
sindarela
12:17 08.02.2018.

Onda samo naprijed, šta ste u opće toliko godina čekali

VL
DU
Deleted user
17:14 08.02.2018.

Kako ono prođoše one uzajamne optužbe za genocid? Uz stručnjake poput Kuščevića će isto proći i bilo kakve buduće tužbe.

VL
NV
NV
14:18 08.02.2018.

Medved kaže da je to greška. Kome vjerovati?

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
12:58 08.02.2018.

samo ne ministra zdravstva uključiti, onda smo pušiona!

VL
AR
anica.rendulic
16:35 08.02.2018.

Naša Predsjednica Kolinda je sunce naše milo koja zna što i kako se to treba raditi - kapu do poda!

VL
ZG
zg223
14:51 08.02.2018.

di su pare?

VL
KR
KrleZG
17:01 16.02.2020.

Nema ulaska Srbije u EU dok se ne riješi pitanje ratne odštete Hrvatskoj i ostalim republikama bivše Jugoslavije na koju su izvršili agresiju.

VL
AB
alfonz.buric
21:30 08.02.2018.

Gospodin je zaboravio da kod kupnje konja i kočija moraju objaviti i natječaj za posao kočijaša .Moguće da ministar ima položen i taj ispit,pa neće da opterećuje proračun.

VL
SI
siskic
13:13 08.02.2018.

ovaj ministar može samo prasiće prodavati....ako ????

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:20 08.02.2018.

Zašto su hrvatski dvonožni papkari najvjernije stado Hrvatskog Boga, Crkve u Hrvata i hrvatskih inozemnih ili domaćih vladara odgovor je jednoźnačan. Vjeruje bez rezerve obećanjima ovih, te je spremno za njih krvariti gaće i trpjeti da mu deru kožu, a da pri tome stalno pjeva Aleluju. Istina postoje bastardi koji ne vjeruju hrvatskim svetinjama, ali na našu sreću ovi u stampedu odlaze u bijeli svijet i tako čiste hrvatsku njivu od kukolja.

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
13:11 08.02.2018.

Hrvatska ima pravo tražiti ratnu odštetu od Srbije, pola Piranskog zaljeva, cijelu Inu i Agrokor i pola metra trotoara van ograde Bijele kuće gdje je domoljubni performans izvela naša sjajna predsjednica Kolinda.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:00 08.02.2018.

Konačno je naša vjerodomoljubna Vlada pokrenula pitanje, koje će biti spas u posljednji čas za domicilne dvonožne papkare i iznemoglu državnu kopitarsku ragu. U pitanju su stotine milijardi Eura, koje se mogu dobiti kao naknada štete od agresora Srbije i treba samo angažirati sposobne inozemne odvjetnike, koji će u suradnji sa hrvatskim kolegama, pod Apostolom Lovrom kao koordinatorom, podnijeti tužbu medjunarodnom sudu u Hagu i eto nama lova do krova. Istina treba investirati milione za vodjenje spora, što je najmanji problem, obzirom da Lijepa naša vodi kojekakve parnice sa susjedima, ne mareći za troškove, jer si to može dozvoliti kao bogata država. Po ostvarivanju naknade štete mogu se vratiti svi krediti, platiti bezbrojni dugovi i dubioze i stvoriti fond za crne dane. Drugim rječima Lijepa naša će konačno se pretvoriti u Raj na zemlji, ovog puta norveškog tipa. Naše vjerodomoljubne vlasti su strpljivo čekale da dodju u situaciju da ucjenjuju Srbiju vetom, prilikom priključenja ove u EU, ali su uvidjele da je to na vrbi pištaljka i da do tada, naša državna raga može zakopati kopitima, a domicilni dvonožni papkari završiti u Raju nebeskom, po Golgoti zemaljskoj. A sada zapjevajmo najnoviju verziju Aleluje, da bi podstakli našeg Hrvatskog Boga da pomogne u ostvarenju strašnog plana. O dobri naš Hrvatski Bože Tvoje najvjernije papkarsko stado samo Tebe, Tvojeg izaslanika Mesiju Andreja BBh i njegovog Apostola Lovru hvali i slavi! Aleluja, Aleluja, Aleluja....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.