Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJEPLJENO 72%
Povratak na članak

Hrvatska komora medicinskih sestara: Ograđujemo se od nestručnih stavova pojedinih sestara i tehničara

HKMS kontinuirano ulaže napor i upozorava svoje članove i članice na važnost cijepljenja kao jedinog učinkovitog izlaza iz epidemije i puta prema normalizaciji života

Komentari 5

Avatar BlueEyes
BlueEyes
11:25 28.09.2021.

Drage sestre, tko može znati dugoročno što se nalazi u tome cjepivu? Ne dajte se ucijeniti, odite na bolovanje, pa da vidimo kako će sustav funkcionirati kada kreativne snage društva prestanu raditi!

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
11:46 28.09.2021.

plaćeni oglas a ne stav komore

VL
DU
Deleted user
11:35 28.09.2021.

Članovi Hrvatske komore medicinskih sestara znači moraju po ovom što čitam, sve do jedne/og misliti kao jedan. Inače se ne valja bez obzira na rad. Danas u istim ovim novinama samo drugi članak, stručnjaci odgovaraju zašto i cijepljeni dobivaju koronu. Meni sve to skupa kao stanovnici naše zemlje nije normalno.

VL
VK
vječni krojf
15:37 28.09.2021.

Ovi uhljebi se ulizavaju,I uskoro će na kirurgiji čistačice opsluživati,I neće biti čudno ako opet neko sredstvo za čišćenje završi u krvi pacijenata kao nekoć u Bolnici u Čakovcu.

VL
DU
Deleted user
12:10 28.09.2021.

Cjepivo ne postoji sadašnje navodno cjepivo ima tek privremenu dozvolu dok ne prođu sva testiranja sadašnje cjepivo mora proći istraživanja nezavisnih stručnjaka a što nije obavljeno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.