Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatska kasni - transhumanizam, a ne transrodnost tema je za etičku i moralnu raspravu

Istanbulska konvencija nema veze s transrodnom ideologijom, već govori o postojanju transrodnih osoba koje također zaslužuju zaštitu od nasilnika

Komentari 16

DU
Deleted user
07:47 08.04.2018.

gospodine tomasevicu neka se vama ugradi tramvajska karta pod kozu ..placam kartu i operaciju...ovaj tekst ste pisali pod fibrom vjerojatno..

VL
NE
Neonacionalist
08:26 08.04.2018.

Moje osobno mišljenje je da im se treba jasno dati do znanja da svoje nastranosti i perverzije mogu ispoljavati jedino unutar svoja četri zida , dakle što će dvije ili više osoba raditi u privatnosti svojih stambenih objekata je njihovaova privatna stvar ali tome ne smije biti mjesta u javnosti , hrvatski narod se mora zaštititi od toga i to svim potrebnim sredstvima ili ako im ne odgovara u tradicionalnoj katoličkoj Hrvatskoj kakvu moramo očuvati neka idu u inozemstvo gdje je to dozvoljeno , ne smije se ni na koji način promovirati takvo nešto a nipošto se ne smije dopustiti sklapanje brakova i kamoli usvojanje djece , ili ono što se počelo već događati u nekim zemljama da takve izrazite manjine nameću norme većini . I zašto bismo mi morali biti mali Mujo, baš me briga što si neke nacije dopuštaju , ovo je Hrvatska i ovdje vrijede pravila hrv atske većine , dosta smo mi kroz povjest konstantno trpili nametnute diktature manjine na ovaj ili onaj način , i ova Plenkovićeva vlada je izrazito manjinska , nju ne podržava niti 1/4 naroda i posve je nelegitimna i na temelju čega se onda oni usude provoditi tj.nametati nešto što većina ne želi .

VL
Avatar PapillonLionne
PapillonLionne
07:23 08.04.2018.

"Necrophilia and incest should be legal, says Swedish Liberal party" - ako je ovo budućnost, hvala vam lijepa gosp. Tomaševiću ali ostat ćemo u hrvatskom srednjem vijeku!

VL
SP
Sparks18
20:59 08.04.2018.

Druze Tomasevicu, Ti si napisao toliko hvalospjeva dragoj partiji i njenom omiljenom dozivotnom predsjedniku, i nemas nikakva prava pisati bilo kakve kolumne ili clanke u danasnjoj Hrvtaskoj. Sramota je ta osobe kao ti koje su vrlo dobro davale informacije UDBI,, umjesto da su iza resetaka, svakodnevno truju nase drustvo. Molim te dragim Bogom, imaj malo savjesti i povuci se iz javnog zivota. PS reci ljudima svoje kodno ime dok si bio suradnik UDBE.

VL
Avatar Ronin
Ronin
08:21 08.04.2018.

Mi imamo u Ustavu rodni identitet od 2008g. Ja ne razumijem kakvi su onda problemi sa IK?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.