Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan nakon NATO-ovog summita
Povratak na članak

Hrvatska je tražila da se BiH spominje i u razgovorima Bidena i Ursule von der Leyen

Ovo je prvi put da je na summitu u NATO-a da se Hrvatska postavlja na ovakav način da ne može se prihvatiti deklaraciju ukoliko joj se ne izađe u susret.

Komentari 10

Avatar horuk
horuk
09:04 15.06.2021.

Razmisljam da je neka lijeva vlada radila u pozadini na jednom vaznom projektu i da je na kraju KGK uskocila i rekla par recenica na tu temu i svu zaslugu pripisala sebi. Kako bi bila razderana u javnosti, izvrijedjana i omalovazavana. Ovako ljubimac nase "nepristrane" javnosti to sve moze sa odobravanjem i podrskom raditi iako nije skoro nista pridonjeo. Nekada mislim da imamo uglavnom lijeve politicare koje biraju novinari kao nase zastupnike. Ono sto oni izaberu se naveliko reklamira i podrzava, sve drugo se prikazuje u najgorem svijetlu. Jasno da ce mnogo naroda nasjesti na takve manipulacije. Uz to nazalost i imamo jos mnogo onih koji se pale na krkane i drekavce koji mnogo vicu a nista ne znaju.

VL
Avatar Idler
Idler
09:39 15.06.2021.

Al najbolj od sveg kaj neki i dalj vjeruju u Canetove "državničke sposobnosti" iako s cjelom pričom veze nema....ak je nekomu promaklo - za njegve vladavine priznata je sirijska "umjetena oporba" uz postojeću vlast !

VL
TO
torente
09:03 15.06.2021.

A joooojjjjjjjj, očekujem raketno, topnički napad od anemije i kvazi domoljuba.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
09:49 15.06.2021.

Bravo za Milanovica, ovdje ima domaci obliguzana koji zele ugodit Vikinzin Dancin Svedanin Norvezanin Englezin drze do njih kao neke stare krpe.Vidilo se kako nam zvizde himni Englezi. Zatim nikakve srodnosti sa tim narodima.Niti jezik kultura izgled.Blizi im takvi negoo Hrvati u Bih .Tako se naguzivat nikad mi jasno nece bit ili upucavat se..

VL
AJ
Admine jebiti zelenski mater.
09:52 15.06.2021.

Postovani prsjednice Milanovicu,svaka cast na takvoj prjetnji,sve vise nas iznenadjujete s vasom presjednickom hrabroscu i cascu,bravo jos jednom.

VL
SI
sicilija
09:17 15.06.2021.

Koliko ce nas kostati ove isprazne i glupe tastine utemeljene na relaciji Milanovic- Plenkovic.

VL
DU
Deleted user
09:00 15.06.2021.

Ono što ćemo postići je da će nas početi uljudno ili manje uljudno izbjegavati. Nije ni vrijeme ni mjesto za takva prepucavanja. I to zbog manje interesne skupine u BIH

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.