Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
K. Grabar-Kitarović
Povratak na članak

'Hrvatska je sigurna zemlja, ali ima razloga za oprez, uvijek'

Na pitanje smatra li da susjedna Bosna i Hercegovina stvara probleme Hrvatskoj u vezi s migrantima odgovorila je: "Ja bih voljela vjerovati da ne, ali očito je da problema ima"

Komentari 4

DI
Direkt
19:13 04.06.2019.

Opet nato sekretarica lupeta!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:34 04.06.2019.

Neovisna država je, ne samo, najsigurnija država na svijetu, jer na njenom braniku stoji naša Vrhovnica, Ivana Hrvatska, već i strah i trepet svih neprijatelja naših transatlanskih gazda. Zna se tko je inicijator novog Istočnog fronta (Uspravnice triju mora). Bože naš dobri Hrvatski može li biti veće sprdnje od Tvojeg najvjernijeg stada i njegovog državnog tora, na čelu sa Tvojom izaslanicom, a našom Vrhovnicom, Madonom Kolindom BBh?

VL
I1
ing-12345
16:19 04.06.2019.

Hrvatska sigurna zemlja.??? Kome to Kolinda laže. Kroz Hrvatsku prolaze muslimanske horde kao u doba Osmanlijskog carstva a Kolinda kao vrhovna zapovjednica hrvatske vojske ne čini ništa.

VL
Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
16:35 04.06.2019.

Neka ona kaze kako je, a neka zbog toga razne gedze skakucu u trokutima od bjesa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.