Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hrvatska je opet propustila šansu oko izmrcvarene BiH: Samo je jedan način da dokaže iskrenost

25.06.2022. u 16:54

Nepopustljivi čelnici EU u slučaju Ukrajine i Moldavije pokazali su popustljivost, ali ne i prema građanima BiH

Ključne riječi

Komentara 31

PA
Pahor
17:28 25.06.2022.

Hrvatska je svoju iskrenost pokazala kada je primila bosanske izbjeglice, kada je vojno spasavala bosance od srba i novih Srebrenica u Bihacu. Za uzvrat je dobila samarcine i optuzbe, podmetanja i mrznju. Ne mora Hr nikome nista dokazivati a pogotovoo ne nezahvalnim bosancima. Nek uzivaju u svom blatu

LU
Lu13
09:36 25.06.2022.

Sorry ali uz vehabije koje su i danas u Bosni i uz Dodika i republiku srpsku tesko da ce Europa otvoriti svoje granice Bosni...

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
17:45 25.06.2022.

Dakle ovako. Od 14 zakonskih uvjwta koje je EU postavila pred BiH prije 3 g. BiH nije u Oarkamentu usvojila niti jedan a svih 14 je mogka usvojiti u pola godine. Pa tko bi želio takvu državu ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije