Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJ KOŠNICA PAO
Povratak na članak

Hrvatska je lani uvezla oko 2000 t meda

Kina, Ukrajina, Argentina i Meksiko najveći su svjetski proizvođači meda

Komentari 4

MO
moškov
09:07 21.05.2019.

Uvozimo med hahahahahahahahahahaha

VL
BA
BakaMraz
14:07 21.05.2019.

Ne shvatam kako se netko usudi uopce kupiti tu secernu masu u trgovini? Kupujem med vec 25 godina od domaceg pcelara direktno kod njega kuci, pcele nikad ne budu odusevljene, ali sto kazu, takav im grah pao! No iz trgovina, nebitno domaci ili strani, ne bih niti na poklon!

VL
SL
sledencan
10:11 21.05.2019.

Kakva sramota, jedemo ne znam šta iz lidla, a domaći pčelari ne znaju šta će sa medom. Isto je i sa ostalim proizvodima. Zato nam je poljoprivreda tu gdje je.

VL
ZN
znam
10:45 21.05.2019.

Navodno najveci uvoznik je savjetnik ministra poljoprivrede za pcelarstvo. Med je iz Argentine. Doticni gospodin je dobio nepovratna EU sredstva za svoju firmu. Sukob interesa??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.