Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prema forbesu

Hrvatska je 15. najneuljudnija zemlja svijeta

\'turizam_Goran Jakus24sata_D\'
Goran Jakus/Pixsell
09.04.2012.
u 20:32

Utješno je samo da su ispred nas na ovoj neslavnoj listi i turističke zemlje poput Francuske, Italije, Španjolske ili Grčke.

Hrvatska je petnaesta najneuljudnija i najgrublja zemlja svijeta za turiste, objavio je poznati časopis Forbes pozivajući se na istraživanje Skyscannera, jedne od najvećih internetskih turističkih agencija.

Istraživanje je provođeno na temelju iskustava putnika iz zapadnoeuropskih zemalja, a ocjene su dodjeljivane na temelju ljubaznosti konobara i osoblja u hotelima te na ponašanju “domaćih” prema stranim turistima. Utješno je samo da su ispred nas na ovoj neslavnoj listi i turističke zemlje poput Francuske, Italije, Španjolske ili Grčke.

Komentara 8

MI
Mister10%
21:31 09.04.2012.

Pa dobro smo još i prošli,s tim da se ovdje neki naši turistički djelatnici znaju napucavati divljim cijenama i nikakvom uslugom(čast iznimkama).A da o sadržajima ne govorim neki misle da je dosta iznajmiti sobu i poslat gosta na plažu ii da je za to zaslužio ne znam kakve novce.

RO
rogoz
21:55 09.04.2012.

Po meni ovo je dobar rezultat kad pogledamo tko je ispred nas.Jedna Britanija,Njemacka,Francuska i redom koje nam dijele vjecno lekcije o kulturi i ponasanju su u vrhu a mi dosta nize,dakle razlog za zadovoljstvo a ne pokudu.

SP
spartak
21:11 09.04.2012.

Pa 15. mjesto je jako dobro, pogotovo kad se vidi tko je sve gori od nas. A sipmptomatično je da su većina tih \"neuljudnih\" zemalja turističke sile, što je i logično. , jrer u njih ide najviše ljudi. Pa neće \"neuljudna\" biti jedna Moldavija, u koju ide malo turista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije