Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Hrvatska je 15. najneuljudnija zemlja svijeta

Utješno je samo da su ispred nas na ovoj neslavnoj listi i turističke zemlje poput Francuske, Italije, Španjolske ili Grčke.
09. travnja 2012. u 20:32 8 komentara 5 prikaza
\'turizam_Goran Jakus24sata_D\'
Foto: Goran Jakus/Pixsell

Hrvatska je petnaesta najneuljudnija i najgrublja zemlja svijeta za turiste, objavio je poznati časopis Forbes pozivajući se na istraživanje Skyscannera, jedne od najvećih internetskih turističkih agencija.

Istraživanje je provođeno na temelju iskustava putnika iz zapadnoeuropskih zemalja, a ocjene su dodjeljivane na temelju ljubaznosti konobara i osoblja u hotelima te na ponašanju “domaćih” prema stranim turistima. Utješno je samo da su ispred nas na ovoj neslavnoj listi i turističke zemlje poput Francuske, Italije, Španjolske ili Grčke.

Neslavni popis predvode Francuzi, Rusi i

Neslavni popis predvode Francuzi, Rusi i Britanci1. Francuska

2. Rusija

3. Velika Britanija

4. Njemačka

5. Ostali

6. Kina

7. SAD

8. Španjolska

9. Italija

10. Poljska

11. Turska

12. Indija

13. Švicarska

14. Grčka

15. Hrvatska

Josip Stanišić
KRENULO GA
Odbio je Hrvatsku i pozive iz Lijepe Naše, a sada je u Njemačkoj doživio veliku čast
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice
  • Mister10%:

    Pa dobro smo još i prošli,s tim da se ovdje neki naši turistički djelatnici znaju napucavati divljim cijenama i nikakvom uslugom(čast iznimkama).A da o sadržajima ne govorim neki misle da je dosta iznajmiti sobu i poslat gosta na plažu i ... prikaži još!i da je za to zaslužio ne znam kakve novce.

  • rogoz:

    Po meni ovo je dobar rezultat kad pogledamo tko je ispred nas.Jedna Britanija,Njemacka,Francuska i redom koje nam dijele vjecno lekcije o kulturi i ponasanju su u vrhu a mi dosta nize,dakle razlog za zadovoljstvo a ne pokudu.

  • spartak:

    Pa 15. mjesto je jako dobro, pogotovo kad se vidi tko je sve gori od nas. A sipmptomatično je da su većina tih \"neuljudnih\" zemalja turističke sile, što je i logično. , jrer u njih ide najviše ljudi. Pa neće ... prikaži još! \"neuljudna\" biti jedna Moldavija, u koju ide malo turista