Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nafta i plin
Povratak na članak

Hrvatska između svojih i tuđih interesa

Zašto američke naftne kompanije poput Exxona mogu surađivati s ruskim Gazpromom ili Rosneftom na zajedničkim velikim investicijama, a hrvatske s Rusima gotovo uopće ne smiju poslovati?

Komentari 12

KO
Komacero
10:23 28.11.2014.

neznam koji mi bolesnik nabija minuse sigurno hrvatski politicar sa poklonjenom ili kupljenom diplomom.ja ko hrvat nisam smio studirat u hrvatskoj jer sam po procjeni srpskog profesora i i hr jugoslavena bil protivnik jugoslavije i partije.ma dobro zavrsio ja vanini bez problema cak mi engleski profac puno pomogo iako sam mislio na pocetku koji opicen tip.naucio me covjek da istina i postenje nemaju cjenu

VL
KO
Komacero
09:47 28.11.2014.

nista nije transparentno u ovoj drzavi a politicka svita ove drzave mrzi sve hrvatsko.novac se moze zaradit na brzinu i na duze puteve koji su onda temeljitiji i bolji za sve nas.na kratko to samo provizija za politicku pokvarenu svitu i to bit svega.umjesto da smo neutralni mi se priklonili amerima koji zive od ratova i unistavanja tudih resorsa.evropska unija je potpisala ugovore sa usa i kanadom CETA i TTIP a to znaci pljacka kapitalizma uz pomoc zakona i drzava i trovanje masa.i dok nas predsjednik ima savjetnike srbe i jugoslavene i dok nasu djecu na veucilistima poducavaju veliko srbi mi moramo tonut u danteova govna

VL
MA
marsovac
11:09 28.11.2014.

koji umobolni tipovi vode razgovore sa jos umobolnijim osobama, koje imaju umobolne ideje i razmisljanja........kada procitam koja logika i koje razmisljanje imaju ovi dakozvani strucnjaci sto nam vode privredu, netrebamo se cuditi da smo u banani.

VL
Avatar d-ano
d-ano
12:01 28.11.2014.

Domaci politicari su izdali nas i nasu domovinu vodeci nas u propast i neimastinu ,sta je ocekivat od stranca kojemu je jos manje stalo do nas, Pa postali smo vec i politicka sprdacina EU.Politicki ponos je izgubljen,lazu nas svakog danana u lice,cerupaju nam privredu,tjeraju nas da napustamo vlastitu kucu,na kraju ni vlastiti zrak necemo disat,Dolazim do zakljucka da Hiiitler i nije bio tako los.

VL
Avatar airbizz
airbizz
14:01 28.11.2014.

exxon(standard oil) je prodavao robu hitleru za vrijeme rata.čak je dobio i oštetu za svoja postrojenja uništena u savezničkom bombardiranju njemačke.i danas exxon radi samo u svoju korist i kroji ostatak svijeta.exxon je vlasništvo rockefellera koji posjeduje banke,medije i vijeće za vanjske odnose u kojem se nalazi veći dio političke vlasti sjed.država.vijeće koje je osnovalo bilderberg grupu i trilateralnu komisiju(u kojoj se danas nalazi kolinda grabar kitarović).dakle,kada exxon kaže da oni mogu trgovati sa rusima,a ostali ne-onda tako mora biti.dokle?što prije se uništi taj nevidljivi obruč oko čovječanstva-tim bolje.

VL
RA
ranko75
10:59 28.11.2014.

EU je sluga SAD.Da nije tako ne bi cinili nesto cijelo vrijeme sebi na stetu, sto koristi SAD? i to bez kompenzacije. Ove sitne banana drzave su sluge od EU.Znaci Hrvatska je sluga od sluge od SAD. Za vrijeme Tita to nije tako bilo, predsjednici su, osobito u poznijim Titovim godinama se sa velikim osobnim postovanjem sretali sa Titom,pazljivo su ga slusali i u Vasingtonu i u Moskvi i u Pekingu,a o nesvrstanima i da ne govorim. Onda smo mogli pjevati onu "sta bi dao da si na mom mjestu, da te mrze a da ti se dive...", a sada ? Ono je bio politicki div, a ovo su pigmeji, osim Putina.Zasto smo sada slugeranje, sluge od sluga, a onda smo bili ako ne gospoda, a dovoljno cijenjeni u svijetu,i jugoslavenska putovnica je bila vrlo trazena? Pa zato jer nismo htjeli ziviti u slozi nego svaki hoce da bude sam, a Tito nam je ne jednom rekao da bi svaka nasa republika bila niko i nista da nismo svi skupa.Znaci znali smo i htjeli da postanemo niko i nista i kada smo to staranjima mnogih postali nemojte se cuditi, za sto ste se borili to i imate. Bio covjek, htio postati pudlica,postao pudlica, sada moze samo da laje. To i radimo, lajemo jedni na druge,a na EU i tem bolje na SAD ne smijemo,jer mogu da nam daju po ledjima,jer smo na lancu na kojem smo sami htjeli da budemo.Tako nam i treba,kada nismo slusali velikana iz Kumrovca, i kada i dan danas lajemo na njega.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
09:26 28.11.2014.

Hrvatistan je kolonija EU i USA. Koga briga za interese Hrvatistanaca kad im je država "na bubnju".

VL
Avatar Nexus
Nexus
10:24 28.11.2014.

Nemojte ih optiživati za nehrvatsvo odnosno manjak patriotizma. ===Oni su NEZNALICE==ovi danas,....oni koji su bili prije njih,....a sačuvaj Bože ovi koji bi željeli doći.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.