Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konzervativan stav
Povratak na članak

Hrvatska ima svoju interpretaciju ljudskih prava, braka i abortusa

Stier: Sve što smo napisali u skladu je s Ustavom RH i Poveljom EU. Imamo jasne stavove demokršćanske, narodnjačke stranke

Komentari 12

RA
ravko1952
13:59 25.02.2017.

Po mišljenju Klisovića konzervativno je retrogradno. Desno konzervativno mišljenje treba proglasiti govorom mržnje i političkom nekorektnošću ? Spasi nas Bože od Klisovića i njemu sličnih. Odavno tvrdim da se bez konzervativne rekonstrukcije svijetu se ne piše dobro.

VL
Avatar kenj@c
kenj@c
14:22 25.02.2017.

Hrvatska je konzervativna katolička država.što prije to shvatite, to bolje za vas!

VL
NE
Nemanadimak
19:47 03.03.2017.

Jako nezgodna tema koja se nazalost koristi u politicke ciljeve. Jako je nezahvalano izjednacavati liberalni stav sa slobodom zivljenja ili u ovom slucaju za izborom abortusa. Najzalosnije je cuti kada mlada zena kaze da ona ima pravo raditi sa njenim tijelom sta oce. I u ovome slucaju ona je potpuno u pravu, ona ima pravo birati sa kime ce leci ali nema pravo slobodno odlucivati o abortusu. I tu lezi osnovni problem. Tko se ne osjeca sposobnim za obavljanje roditeljske suznosti morao bi si oduzeti sposobnost plodnosti pa neka uziva koliko oce, ako sa time ne ugrozava druge. Ali opet kazem jako je zalosno da se ovo pitanje koristi u politicke svrhe.

VL
AL
alf
11:41 22.05.2017.

Koga treba slusati, strane diplomate ili vlastiti narod?Strani diplomata zastupa interese svoje vlade I svoje misljenje neka zadrzi za sebe. Oni se ne smiju mjesati u vodjenje politike zemlje u kojoj borave. U normalnim drzavama oni se niti ne javljaju svojim misljenjima. Zato, njihova me zabrinutost za nas jako brine.

VL
MA
MaSpa
23:29 25.02.2017.

Mene zanima kada ce se konačno od strane domoljubno demokršćanske stranke ukinuti Komunisitčka odluka iz 45. kojom se ženama daje pravo glasa?

VL
DI
didazeljko
09:07 28.02.2017.

Pobačaj je umorstvo a umorstvo NEmože biti ničije pravo.Hrvatska umire a neodgovorne gospođe i gospoda zahtijevaju pravo do umorstva.Pametnomu -dosta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.