Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatska ima šansu postati utjecajnija u EU

Prioriteti su postavljeni široko, ali to u ovoj neizvjesnosti nije ni čudno

Komentari 16

Avatar Jezik za zube
Jezik za zube
11:57 31.10.2019.

Imamo Freda Matica u EU parlamentu , jel to znaci da smo dobro ekipirani ? Jos ako predsjednik bude Zoki , gdje ce nam biti kraj ?

VL
DD
ddh
13:24 31.10.2019.

To je novinarsko blebetanje bez veze. Hrvatska ima danas i ugled i visoko kotiranje u Evropi. Hrvatska ima taj ugled i tu vaznost zahvaljujuci jednom Plenkovicu i Predsjednici. Pustite da dodju Bernardic i Milanovic na vlast, pa cete vidjeti kakav ugled ce imati Hrvatska. Jer u EU-niji su Plenkovic i Predsjednica Hrvatska. Jer samo zahvaljujuci Premijeru je Pejcinovic Buric postala tajnica vijeca Evrope, a Suica podpredsjednicom komisije, a EU nije stala na stranu Slovenije u slucaju arbitraze. Plenkoviceva rijec ima u EU-niji vrlo veliku tezinu i njega se u UNiji slusa. Predsjednica je u zapadnoj, ali i u istocnoj Evropi posebno te u cijelom civiliziranom svijetu priznata. Priznata nije jedino u Srbiji i kod ljevicara i Pavelicevih poklonika skupljenih oko Markicke i njezinog "narod.hr" u Hrvatskoj, jer si u Hrvatskoj razne Mrak-Taritas i razni Marasi ili razni Grmoje, Bujanci ili Sole dozvoljvaju, da oni odredjuju sto je kod Predsjednice ispravno ili nije. Naravno uz pomoc komunistickih medija koji vec mjesecima vode protiv Predsjednice jednu podmuklu kampanju.

VL
DU
Deleted user
10:10 31.10.2019.

U nogometu se to naziva "100 % šansa"!

VL
Avatar Radagast
Radagast
13:05 31.10.2019.

Naravno Krasnec, ali preduvijet je da se drži globalističko-anacionalno-soroševske agende i nema problema.

VL
IK
ikbmibm
10:10 02.11.2019.

KGK & Plenković su hrvatska dobitna kombinacija.

VL
TO
ToTu
21:44 01.11.2019.

Kakav to ugled ima RH. Kako to da nema stranih ulaganja? Kako to da nas svi zaobilaze u širokom luku..... Predcjednoca i premijer hodsjunpo EU kao putujući cirkus .... Tješite se trolovi iz središnjice.... Svi pokazatelji govire da je samo Bugarska iza nas po kupovnoj moći. Predcjednica je ozjavila da ćemo biti kao Švicarska. Mladi idu vani i dalje.... Plenković je najavio preokret.... Ali ga nema.... Pola Vlade domoljuba podnijelo ostavke. Zašto????

VL
Avatar MK
MK
17:53 31.10.2019.

Hrvatska može biti utjecajna ako će sprovoditi Main-Stream-Ideologiju/Agendu... Samo kako dugo će onda Hrvatska biti Hrvatska? U Hrvatskoj padneš sa 42% na 24% a u EU grabiš prema gore - ima li to smisla? Mene to jako podsjeća na Bubble (mjehur) i Babel (toranj)... Zakonitosti demokracije su se izopačile - čim manje si sa narodom dolje tim više si sa vlašću gore... I onda se pravdaš iz te pozicije da su svi drugi 'populisti' ili 'primitivci' i da nemaju pojma... Je Istanbulska Konvencija naša Agenda ili nečija Agenda? Kakve koristi od IK za Hrvatsku (ako se ništa ne mijenja kako kažu)?

VL
Avatar guza guzic
guza guzic
13:23 01.11.2019.

Hrvatska ima sansu za bolji status u EU dok je Plenkovic iPredsjednica drze vlast inace ruku na srce mi nemamo uopce politicara njihovog kalibra.Prije nam Slovenija radila sto je htela,danas nemoze nista to se vidi da nepricam o Hrvatima u Bosni gdje otvoreno lobira i Plenkovic i Kolinda nema vise onog pristiska na Hrvatsku za sve i svasta optuzivao nas ko gog je stigao,danas je drugacije ipak ima napredka to se vidi i to pozitivnog.

VL
Avatar ZLO
ZLO
20:46 31.10.2019.

tomi, razumin da plaću moraš zaraditi i samo se nadam da ovakve brljotine objavljujes jer su ti naredili iz adz centralnog komiteta

VL
DI
Direkt
11:25 31.10.2019.

Hahahaha

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
11:30 31.10.2019.

evo vam slogan "povećali smo broj onih koji piju i onih koji smo iselili jer ne žele to plaćati"

VL
MA
Mama
12:27 31.10.2019.

ako se čvrsto zauzmemo za zemlje regije porast ce ugled RH ,ali moramo znati svoje mogućnosti

VL
DU
Deleted user
12:44 31.10.2019.

Moš mislit, država u rasulu! Reforme i strategije zbog kojih smo višekratno prozivani - ništa. Kako država kojom vlada "sindrom Sanader" može to biti?

VL
MO
moškov
09:58 31.10.2019.

hrvatska ce biti utjecajna u tzv.EU kada bude imala 18 milijuna stanovnika a to ce biti na sveto nigdarjevo....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.