Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajini i Moldaviji status ovoga tjedna

Hrvatska i Slovenija traže da i BiH dobije status kandidata za EU

21.06.2022.
u 06:36

Slovenija i Hrvatska iznijele su svoje prijedloge za BiH: da što hitnije ispuni samo nekoliko od 14 uvjeta Europske komisije, a Zagreb inzistira na reformi izbornog zakona

Komentara 5

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
06:46 21.06.2022.

Ovakvi presedani su početak kraja EU.

CR
Croatiadobola
07:14 21.06.2022.

Nije mi jasno do kad će Hrvatska tolerirati BiH političku elitu. Od bošnjačkih političara treba ultimativno tražiti rješenje hrvatskog pitanja u BiH, a Dodika kao pobornika Putina i protivnika zapada treba izolirati. Pa taj Dodik pljuje Hrvatsku i uspoređuje je sa NDH. Kakva EU, ili će poštovati Hrvatsku i Hrvatski narod ili nek ostanu u svojoj čaršiji i srpskom svetu.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:03 21.06.2022.

I da žele u EU a ne žele, BiH nikada neće ispuniti potrebne kriterije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?