Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Slovenska ucjena neće proći. Hrvatska ne trguje svojim teritorijem

Blokada Hrvatske za koju se zalaže nova slovenska vlast jest nedostojna. I sigurno će potaknuti odgovor Hrvatske. Šteta

Komentari 9

LI
lider
17:36 13.05.2022.

Što je to onda realpolitika? Šuti i pravi se lud? Granica je stari tok rijeke Mirne i crta sredine. Jedini način je sud za pravo mora u Hamburgu ili vojska na granicu. Sve drugo su Slovenske nacionalističke smicalice i podvale.

VL
DU
Deleted user
17:34 13.05.2022.

To je "nadaljevanka" kako oni vele odnosno HR-SLO odnosi su godinama od loših prema gorem, ali sada se zbio neki moment koji ih tjera natrag na "slavensko ognjište" odnosno došlo do globalnog zaoštravanja, ne samo u vojnom pogledu nego i energenti, sirovine i dr. pa kad je već tako, onda klize prema Slavenima jer nemaju bogzna što očekivati na talijanskoj, austrijskoj ili mađarskoj strani granice. Tako da je forca izgubljena, ta ucjenjivačka strast je još tu, ali nema tu više one bešćutnosti. A i izgubili su sve što su pravno-sudski pokrenuli protiv RH, od NEK, NLB itd. itd. Pa ih je to otrijeznilo do neke mjere odnosno više ne smatraju da su njihove argumentacije čvrste "kot stena".

VL
TA
tabula
17:55 13.05.2022.

Pod hitno sankcije. Za početak, zabrana uvoza laškog piva, a slovenskim ribarima dozvoliti ulov od tri ribe dnevno.

VL
BJ
bjmaro
17:40 13.05.2022.

Totalno deplasirano . Izaziva ,ne ljutnju, nego podsmijeh i prezir. Sta bi rekle komsije-Vi ste sitna boranija”

VL
DU
Deleted user
19:43 13.05.2022.

Savudrijska vala je otprilike u obliku slova V. S jedne strane je Slovenija, s druge Hrvatska. I sada jedna strana želi gotovo čitav zaljev samo za sebe. Kada bi to uradila moja vlada nauštrb susjedne zemlje mene bi bilo stid.

VL
MA
maras1
22:07 14.05.2022.

Meni samo nije jasno da naše vlasti ne mogu smiriti te bivše timaritelje konja . Npr., tisuće slovenaca posjeduje kuće, vikendice, aoartmane na našoj obali , s obzirom da se prave pametnima, naša bi vlada trebala izglasati takve godišnje taxe za strance, vlasnike tih kuća, apartmana specijalno iz Slovenije da se useru od muke

VL
Avatar Cantor
Cantor
17:36 13.05.2022.

Ponovit ću svoj komentar: Meni se iskreno čini da mi imamo premalo zemlje za sve one koji bi se htjeli namiriti na naš račun. Konstruktivan kao i uvijek predlažem agresivnu vojnu ekspanziju prema svim susjedima. I onda kada se dovoljno proširimo onda im možemo vratiti dio od onoga što smo im prethodno uzeli. I svi sretni i zadovoljni. Hoćete li glasati za mene na idućim izborima? Cantor za velikog vođu.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
22:02 13.05.2022.

Hrvatske bajke i balkanske ćajke neće proći. Europska Slovenija ne trguje sa međunarodno važećom presudom EU arbitražnog suda dosuđenim teritorijem.

VL
BE
belak
17:59 13.05.2022.

ova kolicija ( gdje je pupi jaci !) prodat ce dio Hr, jer je ce velikosrbima lakse bitit rasparcati ostatak....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.