Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška diljem svijeta
Povratak na članak

'Hrvatska, Hrvatska', navija svijet uoči sraza s Rusijom

Vatreni su sve veći favorit među neutralnim navijačima što bi našoj ekipi trebalo pomoći u dvoboju s domaćinom

Komentari 24

DU
Deleted user
19:47 06.07.2018.

Samo🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷....sve dugo je nebitno!

VL
LE
lenger
19:52 06.07.2018.

Naravno da nitko nezna da rvacka igra, jer ni ne igra. Igra HRVATSKA. A ti se pometi s ovih portala prije nego što još veću budalu od sebe ne napraviš !

VL
Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
23:45 06.07.2018.

Vučić uopće ne zna tko je on i njegovi Srbi. Naziva Ruse pravoslavnom braćom. Od kada su to Srbi pravoslavci? U Srbiji je posebna religija koja se zove Svetosavlje i koja nema nista sa Pravoslavljem u Rusiji!

VL
DU
Deleted user
20:28 06.07.2018.

Ma ljudi moji evo i @Orlando sad kad je serbija ispal navija za HR ipak radi u HR i puni HR proračun @ nogoguz pak iako u sloveniji razvrstava komunalni otpad nije zaboravio da je Hercegovac rođen u Jelsi svakavaka čast, @Ivo Hrvatina iako živi u slo ne zaboravlja svoje bosanske korjene a to je puno bliže nego Rusija uglavnom svi su manje više za HR bravo momci 😁🇭🇷

VL
Avatar tupson
tupson
22:12 06.07.2018.

i cijeli Vatikan navija za hrvatsku i mafiju

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
20:04 06.07.2018.

'Balkanska, Haška robijaško nevino viteška', uz smijeh i šale navija svijet uoči sraza s Rusijom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.