Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neki već dali izjave

Hrvatska estrada na meti Porezne: Tko ima više nego je zaradio?

thompson
Matija Habljak/PIXSELL
18.04.2012.
u 09:30

Neki pripadnici hrvatske estradne scene našli su se na meti akcije Porezne uprave, doznaje Novi list.

Neki među elitnim pripadnicima hrvatske estradne scene našli su se na meti akcije Porezne uprave koja se bavi građanima čija je imovina u velikom nesrazmjeru s njihovim prijavljenim prihodima.

Kako neslužbeno doznaje Novi list, Marko Perković Thompson, Neno Belan, Zlatan Stipišić Gibonni, Jelena Rozga, Maja Šuput, Marko Grubnić poznat pod nadimkom Modni mačak te Fani Horvat , partnerica splitskog gradonačelnika Željka Keruma pozvani su prošlog tjedna u prostorije zagrebačke Porezne uprave da objasne zašto je imovina što su je stekli nakon 2008. bitno veća nego što su oni u zadnje četiri godine imali prijavljenih prihoda.

Kako piše Novi list, dio ih je već dao izjave i pritom su se navodno neki od njih pozivali na pomoć roditelja ili prijatelja pri kupnji vrijednih nekretnina, a za sve njih rok za očitovanje istječe u petak. S tim da se Maja Šuput ispričala da ne može doći jer se trenutačno poslovno nalazi u Australiji.

Imovina koja je kupljena prije 2008. godine nije predmet zanimanja Porezne imovine jer je sve eventualne financijske prekršaje s njom u vezi pokrila zastara.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Komentara 54

IV
Ivko123
11:26 19.04.2012.

Ovaj ima veze sa muzikom koliko je imao i Hitler sa pravdom.

BR
Brobi
22:40 18.04.2012.

Sve nepodobne neprijatelje partije ovoga puta sofisticiranije porezno okeiviti i eliminirati.

OB
-obrisani-
11:45 18.04.2012.

nije severina naša cajka....nosila je franju na grudima...gledao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije