Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donirali oružja za 123 milijuna eura

Istražili smo popis oružja koji Hrvatska šalje za Ukrajinu: Isporuke ne staju idu topovi, haubice, strojnice

01.03.2023.
u 22:51

Naoružanje poslano Ukrajini Hrvatska će u dogledno vrijeme zamijeniti isporukom ili kupnjom modernijeg. Više od 40-ak topova i haubica, 30-ak tisuća jurišnih pušaka, 14 helikoptera, stotine protuavionskih i protuoklopnih raketa, desetke milijuna metaka, tisuće granata, uniforme, kacige, balističke prsluke, što je dovoljno za opremanje manje vojske, sve je to do sada Hrvatska poslala ukrajinskim vojnicima. A isporuke neće stati ni ubuduće.

Ključne riječi

Komentara 71

Avatar transdanubier
transdanubier
22:56 01.03.2023.

pa tko je o tome odlučivao?! hrvatski sabpor nije! valjda AP osobno?!

DU
Deleted user
23:52 01.03.2023.

Znači, trošite novce od naroda a da se isti taj narod ništa ne pita Ma bravo, pun k... je više te Ukrajine i Rusije i rata kojeg mi moramo bez svoje volje financirati. Stavite na papir koliko su Ukrajinci dalii nama love i oružja u domovinskom ratu, i koliko su zbrinuli naših izbjeglica, a ovdje se naša uvlakača i podanička vlast ku... i i razbacuje našim novcima.

Avatar Bobiii
Bobiii
10:30 02.03.2023.

Nama je zapad donirao embargo na oružje u DR, a Anemija se sakrio u Brisel. Sada se isprsio koliko može i donira sve što traže,pa i više od toga zapadu. Još se hvali kako će svo to oružje ubrzo zamijeniti modernijim. sa zapada. Hoće,našim novcem,a koštati će ga ne 123 već 500 miljuna eura kada to isto kupi od Amera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije