Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar za sigurnost
Povratak na članak

Hrvatska dobiva CSI za hranu: Otkrivat će je li proizvod izvorno hrvatski ili lažni

Oznake kao “Izvorno hrvatsko” dodjeljuju se po dokumentaciji koju se ipak može krivotvoriti

Komentari 6

TO
Tomi
20:25 16.08.2017.

Napokon

VL
Avatar debela koli
debela koli
20:27 16.08.2017.

Mene osobito zanima kako će se dokazivati da li su jaja hrvatska ili nisu.

VL
DU
Deleted user
20:41 16.08.2017.

"Hrvatska dobiva CSI za hranu"..... ahahahaaa da Hrvatska dobiva CSI za hranu, pa zasto ne moze " hrvatska dobiva odjel za kontrolu i porijeklo hrane". e jadnici jadni balkanski iskompleksirani. pa niste vi anglosaxonci nego balkanci i sto onda pokusavatevate sa ubacivanjem tih engleskih rijeci, biti englezi.niti ste englezi niti cete ikad biti englezi nego malo jadno i mizerno slavensko pleme na balkanu koje ni vizu za ameriku ne moze dobiti.

VL
WW
wwwcro
20:35 16.08.2017.

Sve na hrvatskim OPG farmama je autentično. A sve ono iz velikih trgovinskih centara od Konzuma do Kauflanda i Lidla je iz uvoza, sumnjive kvalitete i (acetonom prepravljenog) roka upotrebe...

VL
NO
nogogaz
21:51 16.08.2017.

Umjesto CSI triba nam šerlok holms. Gladni siromaci ne mogu nać hrane...a CSI bi je kontrolirao...hmmmmm?!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.