Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hrvatska danas slavi, ali euro neće izbrisati inflaciju i nedostatke domaće ekonomije

13.07.2022. u 06:55

Eurozona je samo čvrsti temelj. U kojoj ćemo mjeri to iskoristiti za bolji život građana, ovisi samo o nama i našim ekonomskim politikama

Komentara 8

PA
Palamida
17:53 13.07.2022.

Prihvaćanjem Eura se pojednostavljuje rasprodaja otatka u RH.... bogatima i to je to.. .

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:25 13.07.2022.

Kuna je precjenjena najmanje 40%, a uz to dolazi i "zaokruzivanje". Banke ce pretvoriti kredite u euro po tecaju 7,52, a onda dolazi "korekcija". Ovo je opasno, jako opasno. Euro je danas slab i izgubio je oko 20% u odnosu na dollar koji je takodjer vec duze vrijeme slab. Mozete zamisliti na sto ce to liciti.

ST
stefj
08:09 13.07.2022.

Hm, veselimo se euru, a euro na kraju možda ne opstane... U svakom slučaju, trenutno nama euro može samo pomoći, a za probleme EU-a i eura, mi smo najmanje krivi. Kuna u euru čini može nekih 0,5-0,6%. A EU sve više postaje drugorazredni igrač na međunarodnoj sceni i tu Hrvatska ne može ništa napraviti, sa i bez eura... Ne znam od kud ta ideja da se ekonomija može odvojiti od geostrategije, pa se onda veže uz Rusiju, degradira se vojska i sl... Pa jedna Turska ima kud i kamo veći utjecaj na rat u Ukrajini od bilo koje članice EU-a ili EU-a u cijelosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije