Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBRZANO POSTAJEMO USELJENIČKA DRŽAVA

Hrvatska danas proživljava ono što je Njemačka prošla prije 60-ak godina

02.01.2024.
u 17:57

Njemačka je svoje "gastarbajtere" bila prisiljena uvoziti zbog naglog gospodarskog uzleta nedugo nakon Drugog svjetskog rata, ali i činjenice da je u tom ratu poginulo oko 6,5 milijuna Nijemaca – oko 10 posto prijeratne populacije

Komentara 35

Avatar Trgovac
Trgovac
18:10 02.01.2024.

I zato je Njemačka danas gdje je. Ako niste primjetili u opadanju i rasulu. Ništa se ne rješava imigacijom s politikom ili ne. Imigranti nisu integrirani i neće biti integrirani kad su drugačiji i žele ostati drugačiji. A ako se domaći ne razmnožavaju nikakva količina imigracije ne može pomoći. Samo se događa kolonizacija i zamjena stanovništva mirnim putem. Za sad. Kad u Francuskoj bude 40 milijuna Francuza i 30 milijuna muslimana mislite da će živjeti zajedno, ujedinjeni i integrirani ili će doći do rata između njih? Iskreno što mislite. Što nam kaže povijest, poznavanje ljudske prirode, znanstvena istraživanja, osobno iskustvo.

ZE
Zeki
19:40 02.01.2024.

Plenković samo posluša brisel i potjera 500 tisuća Hrvata a poslje naseli druge nacije dakle sve je to nečija politika što je veća korupcija i nepotizam to ljudi više bježe iz te države.

O2
Ožujak.2023
18:57 02.01.2024.

Kaf se klaun useli u palaču on ne postaje kralj, već palača postaje cirkus ( turska poslovica). Njemačka je imala navodno nekakvu politiku integracije balkanaca koji su masovno dolazili... Politika hrv. premijera je raseliti Hrvate, dovesti Nepalce, mizerno ih plaćati i svuda se hvaliti uzletom i rastom koji zemlja ostvaruje. Ko da je svit glup pa ne zna da je statistika tu za manipuliranje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije