Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA O GRANICI
Povratak na članak

Hrvatska odgovara Erjavcu: Očitovat ćemo se i pismeno i usmeno

Za 2. svibnja Komisija predlaže održavanje usmene rasprave o slovenskom zahtjevu.

Komentari 5

TR
trabant7
12:36 11.04.2018.

Dobit će Slovenci samo nekoliko Bosanaca više tako da Mojce imaju razonodu dok fanteki love ribu u Piranu.

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
12:45 11.04.2018.

Gospod Erjavec zna kako će proći Hrvatska, ako ne prihvati arbitražnu odluku. Pa ako zbilja zna, za njega i Sloveniju bi bilo dobro i da se zaposli pri nekoj instituciji EU koja bi trebala donijeti obvezno i konačno rješenje spora.

VL
TY
Tomoyuki_Yamashita
14:22 11.04.2018.

22. srpnja 2015. – Mediji objavljuju tonske zapise i dijelove razgovora Jerneja Sekolca, člana Arbitražnog suda kojeg je imenovala Slovenija, i slovenske zastupnice pred Arbitražnim sudom Simone Drenik. Njihovi razgovori otkrivaju razradu strategije o tome kako će utjecati na druge članove Arbitražnog suda i manipulirati sudskom dokumentacijom. Ja ne razumijem zašto RH ne pokrene istragu za kazneno djelo utjecaja na rad suda protiv ove dvije osobe. Treba izdati međunarodnu tjeralicu barem radi ispitivanja i dokazati u EU da su ovo dvoje kriminalci instruirani od vrha Slovenske vlade i time narušili vjerodostojnost suda. Treba pokrenuti pravne mehanizme, i nije mi jasno zašto to nije učinjeno jer je kazneno djelo počinjeno protiv RH i protiv suda ovlaštenog od strane RH i s hrvatskim predstavnikom, što znači da hrvatska ima pravnu ingerenciju nad kaznenim djelima počinjenim protiv tog suda, ili barem ima pravne argumente kojima može inzistirati na svojoj jurisdikciji ili prepustiti jurisdikciju Nizozemskoj. U svakom slučaju, RH mora pokrenuti postupke koji će ispitati ima li kaznenog djela u postupanju slovenskog suca i predstavnice Slovenije pri sudu.

VL
Avatar sindarela
sindarela
13:30 11.04.2018.

Tak gospon Erjavec nije više ministar vanjskih poslova mutavi Miro niti šef mu još mutaviji Karamarko ovima ti nisi ni do gležnja

VL
DU
Deleted user
15:29 11.04.2018.

..ovo je malo bolja drolja dolazi iz diplomacije..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.