Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas U VEČERNJEM
Povratak na članak

Hrvatska će primati migrante s brodova iz Afrike?

I druge predsjedateljice EU zbrinjavale su po jednu ili dvije osobe s brodova.

Komentari 17

Avatar Based Croat
Based Croat
23:38 22.07.2019.

Invazija barbara je dovela do pada Zapadnog Rimskog Carstva i tisuću godina mračnog srednjeg vijeka. Ovo se mora zaustaviti pod svaku cijenu. Nikakvi "migranti" i slične gluposti. Imaju svoje zemlje i neka ostanu tamo.

VL
GI
giannimichelis
01:10 23.07.2019.

Normalna država bi se prijavila za potapljanje brodova s teroristima iz Afrike i strijeljanje onih koji te iste teroriste švercaju, ali dobro...

VL
IK
Ikonoklast
00:46 23.07.2019.

Veleizdaja!

VL
FE
fefellerunt
23:54 22.07.2019.

Unatoč komentarima na ovaj članak, ne sumnjam d aće gomila smeća , velika većina Hrvata sa oduševljenjem prihvatiti migrante , posebno političari, je rće im to biti dodatni bodovi za krajnji cilji- fotelja u EU ili UN. tako će ovii migranti ubrzo dobiti stanove, poslove i ostale privilegije, , a kako bi oni imali što više umirovljenicima i branitlejima će se otimati tim više, posebno umirovljenim vojnicima, koje gomila smeća ionako ne može smisliti , tak oje to kad si mlad, glup i neobrazovan pa uložiš trud i znanje za gomilu smrldjivog smeća i njihovu državu, a onda idi van raditi

VL
AA
aabbcc
22:43 22.07.2019.

Od kuda i kakve nevolje bjeze, za nadu je da nisu iz nekog zatvora zbrisali....?

VL
LO
lokvalemon
09:13 23.07.2019.

Halo Vragovi u vladi! Pogledajte se jedan u drugoga i zapitajte se . Tko je to vas izabrao na zadnjim parlanentarnim izborima 2016 god.?? Znači po statistici vi ste Ne Narodna Vlast . Zato prestanite prodavati ovu svetu zemlju jerr ovo nije vaše da odlučujete što hočete bez pitanja vlasnika a to je Hrvatski Narod. Lako je tuči sa tuđim k.... po plotu.Sramite se izdajnici koji ste veliki poslušnici Masonske unije. I dosta laganja unija dala ovo unija dala ono. Pitam je vas tko to daje Mukte? (za ništa) (There is no free money for nothing nowhere in this whole wilde world) Dokle čemo biti poslušnici da nas debelo lažete sa konstruiranjem vlade na Orjunaški način. Mi Hrvati smo miroljubivi narod i to smo dokazali cijelom svijetu ma gdije se mi nalazili na kugli zemaljskoj. Nismo protiv emigracije jer smo mi to debelo doživjeli od režima koji nas je istjerao za svoje interese. Ali ovo što nama rade i prave od nas da budemo hot spot za bilo koga neznajuči niti malo o njima jer 90% nemaju dokumentaciju jer su je namjerno uništili. Narode probudimo se dok nije kasno jer ovi na čelu sa blenkovičem i pupavcem su kadar da nas dokrajače na njihov pokvareni i izdajnički način.

VL
KA
Kantarusa
06:21 23.07.2019.

Namlatiti politicare nista drugo.

VL
GV
golub Vaso
06:54 23.07.2019.

kako soroš naredi tako naša marionetska vlada radi

VL
AL
alphazulu99
05:37 23.07.2019.

Politicari, tko vas je ovlastio da to prihvacate? Mafija sverca ljude preko sredozemlja i uvaljuje ih europi.

VL
HE
hr.eu
05:20 23.07.2019.

Koalicija HDZ-SDSS nastavlja svoju politku uništenja Hrvatske svaka od njih iz svojeg interesa. SDSS to radi radi poništenja države hrvatske u korist Srbije, a HDZ radi da bi se karijerist uhljebio u Briselu u idućoj rundi kad je već izvisio u ovoj. On uporno nastavlja slijediti masnonsku politiku uništavanja identiteta i vjere naroda i država te stvaranjem kaosa naseljavanjem nekompatimilnih migranata, pogotovo malih i ranjihvih kao Hrvatska, kako bi od svojih gospodara tame u idućoj raspodjeli fotelja zaslužio koju.

VL
BR
brzzzy
15:25 23.07.2019.

Koje nebuloze od politike... Tragedija....

VL
LI
Lisnjak
22:38 22.07.2019.

bit ce zanimljivo kako ce izgledat unosenje osobnih podataka..recimo mjesto rodjenja, odgovor-brod na vodi... razlog bjezanja-narodni obicaj...itd.

VL
Avatar Kaladin
Kaladin
22:34 22.07.2019.

Kad to jednom počne, nema tu prestanka. Ako skuže da mogu, eto njih preko Libije umjesto u Italiju, u Hrvatsku.

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
22:38 22.07.2019.

To je trebalo prije napraviti u dogovoru s Italijom na visokoj razini. Primiti nekoliko stotina migranata iz Afrike po našim kriterijima. Time bi dobili prijateljske odnose s Italijom, ispunjenu kvotu koju nam je nametnula EU, otkantali Njemačke "sirijce", smjestili imigrante u "tolerantnu" Istru, osnažili sport...

VL
DU
Deleted user
21:38 22.07.2019.

U antici i ranom srednjem vijeku provala barbara nije se dogodila u deset, nego kroz dugi niz godina. Dok su to Rimljani shvatili već je bilo kasno. U Njemačkoj je već 10% stranaca, od toga dobar dio koji nikada nećee voljeti Njemačku. U Švedskoj je taj postotak i veći. Ljudima u nevolji treba pomoći svakako, ali ne ih po svaku cijenu pokušavati integrirati u svoje društvo. Hrvatska je mala i maloljudna zemlja. Dovoljno je desetak godina da se drastično promijeni struktura stanovništva. Treba početi s ogradama barem na najkritičnijim mjestima koja nismo u stanju kontrolirati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.