Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČ STRUČNJAKA

Hrvatska bi na zimu mogla uvoziti plin iz Alžira preko Italije: 'Iza svega stoji iznenadni potez Ukrajine'

plinovod
Reuters/Pixsell
12.05.2022.
u 16:46

Plin iz LNG-a i domaća proizvodnja neće biti dovoljni za zimu. Čini mi se da Ukrajinci to rade kako bi kaznili Mađare, kaže Davor Štern

Ključne riječi

Komentara 34

AF
AfganistanskiHrvat
17:42 12.05.2022.

Mogla bi a i ne mora. Mogla bi da imamo rukovodstvo ali neamo pa neće jer čeka se direktiva iz Washingtona, EU se za na ebe a Mađari nam podmeću kamenje.

MP
marinko.przolica
16:59 12.05.2022.

Koje gluposti. Mađari ruski plin dobijaju iz Turskog toka preko Srbije.

SI
siroma
17:43 12.05.2022.

Madjari toliko vole Ukrajinu da placu za njom a prizeljkuju Ruse do Dnjepra isto tako Poljaci,Rumunji svi oni imaju neke svoje dijelove teritorije u Ukrajini i prizeljkuju i cekaju cijepanje.Ukrajincima je sve poznato.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?