Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bitka za resor
Povratak na članak

Hrvatska bi bolje prošla da je za EK nominirala ženu

Juncker: Bilo je teško doći do devet žena. Cijeli kolovoz, dok ste vi bili na suncu, radio sam na tome

Komentari 13

C0
cos 01
10:24 12.09.2014.

Najbolje bi prošli da smo nominirali nekog iz gej populacije.Ja ne kužim kako več sami sebi nisu smiješni. Mimica dolazi iz političke opcije u Hrvatskoj koja nije za svojeg mandata ništa od obečanog ispunila. Što više . Iza njih kaos.I to je jedini razlog.

VL
DD
ddh
09:54 12.09.2014.

Kao prvo Mimica nije kao povjerenik u Bruxellesu predstavnik Hrvatske nego predstavnik svoje partije i nije nikada niti ce ikada zastupati interese Hrvatske nego iskljucivo interese grupe sa Iblerovog trga, koja sa interesima Hrvatske tako i tako nema nista zajednickog. A kao drugo, jedan macho-komunist nece nikada dozvoliti, da u evropskoj komisiji jedna zena zastupa njegovu stranku. I radi toga Hrvatskoj i ide tako kako ide. Jer dok god je glavni postulati te vlade mrznja prema politickim protivnicima koje Milanovic i drustvo ne smatraju protivnicima nego neprijateljima, tako dugo ce se razni nesposobni Mimice postavljati po partijskoj liniji. A po partijskoj liniji se u Hrvatskoj tako i tako sve postavlja i partija s njezinim clanovima zivi bez valjanog rada iskljucivo na grbaci radnog covjeka. Neka Tahy, a danasa komunisti. Za radnog covjeka/kmeta nema tu nikakve razlike.

VL
Avatar MK
MK
08:58 12.09.2014.

Jedan od najboljih iz usta Nevena Mimice: "...netko bi morao raspisati referendum za NATO" ...a kako bi bilo da su drugovi poceli skupljati podpise? (...izgleda da predizborna spletkaranja izmedu Ruze Tomasic, Tomislava Karamarka i Josepha Daula nisu vise zanimljivi gospodinu Krasnecu - okrece se polako stvarnim problemim)

VL
ST
stefj
09:14 12.09.2014.

Da je predložen bilo tko osim Mimice dobio bi bolji portfelj, ne zaboravimo da je Mimica već jednom nije prošao na intervjuu za EK, pa je onda ipak, na silu, nakon intervencije Swobode primljen. Guranje Mimice od strane SDP-a je promašen slučaj, čovjek nije kvalitetan, ali je vjerojatno podoban... Ta osobina danas dobro kotira u Hrvatskoj, ali u EU nije nešto, naročito ako si ovako podoban kao Mimica... A konstatacija da bi Vesna Pusić dobila tu poziciju je još apsurdnija. Pa ona je radi svog stava i ponašanja ispala iz apsolutno svih kombinacija za koje se do sada zagrijala...

VL
MX
MXLCLGTG
21:11 12.09.2014.

Mimica zastupa svoj djep i SDP a do hrvatske mu je stalo ko do lanjskog snijega je li to isti onaj sto je po americi sa drzavnom karticom posjecivo Casino.

VL
Avatar cheguevara..
cheguevara..
12:40 12.09.2014.

androkoma - ne samo on, nego citava EU. Tu masonsku lozu treba sto prije zatvoriti. Otvoriti jedan poseban tribunal samo za njih, i procesuirati sve te ljude sto su opljackali drzave narodima.

VL
PI
pistaljka
22:12 12.09.2014.

Da, Hrvatska bi bolje prošla da je nominirala ženu, jer bi se tako smjenjivali - sad hebati Hrvatsku, a sad nominiranu ženu. Ovako samo hebaju Hrvatsku.

VL
IS
istri
19:00 14.09.2014.

bolje bi prosla da ju vodi umjesto hdz i sdp Niko drugi no SPD.

VL
Avatar Androkoma
Androkoma
08:53 12.09.2014.

Predsjednik EK komisije je jedan od najveci mafijasa u povijesti Europe! Bio sam u Luksemburgu gdje skoro sve velike svjetske kompanije imaju sjedista u ogromnim zgradama koje su totalno prazne! Ovaj Juncker je kao premijer Luxemburga napravio zakon da velike svjetske kompanije skoro ne placaju porez tako da samo zemlje EUa zbog ovakvi konstrukcija godisnje gube preko 1000 milijardi eura! Ovaj lik gleda kako samo bogate da napravi jos bogatijima, radnicka klasa je za njega isto sto je crnacko roblje bilo prije 200 godina a trazi zene kao komesarke jer je sa njima lakse manipulirati!

VL
OS
osica
11:40 14.09.2014.

Milanović poštuje odane mu, i Mimica je tu gdje je, nema konkurencije . Uzalud su tražili ženu u Hrvatskoj "nema ih - kaže Milanović". Mimica presretan, plaća sigurna i velika a Hrvatski interesi u nekom resoru - "zadnja rupa naa svirali ove Vlade"

VL
US
U sridu
21:17 12.09.2014.

Uhljebljivaci ujedinite se!

VL
OG
Oger
09:40 12.09.2014.

Od jednog pravog novinara se ocekuje da nam objasni sto ce raditi Mimica. U cemu je sustina dodijeljenog mu resora umjesto raspravljanja o zenama. Mimica je dobio po vaznosti drugi resor u vanjskoj politici Europske unije. A ovdje se raspravljaja na najnizem provincijskom nivou smatrajuci izgleda da su vanjsko politicka suradnja EU te razvoj macji kasalj.Zar se nekom nesposobnom daje 10 milijardi EURa na raspolaganje za dodjeljivanje pomoci? I dok se u Europi raspravlja o Junckerovoj pogresci pri izboru Rumunjke kod nas se pljuje po jedinom Hrvatu koji se uz Simunovica nalazi u jednom od internationalnih gremija.

VL
OG
Oger
09:22 12.09.2014.

Ne znam zasto se komentatoru @stefj dozvoli pisati neistine kao - "Mimica već jednom nije prošao na intervjuu za EK, pa je onda ipak, na silu, nakon intervencije Swobode primljen" - dok svi znamo da saslusanje nije prosao Neven Mates, a Mimica perfektno. Osim toga pripisivati Swobodi nekorektnosti je isto neprihvatljivo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.