Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Britanija
Povratak na članak

Hrvatima moraju otvoriti tržište rada prije nego što raskrste s EU

Prije no što nastupi puni Brexit, Hrvati će vjerojatno bez posebne radne dozvole moći dolaziti na rad u Veliku Britaniju što sada ne mogu

Komentari 1

BR
brojevi
08:55 08.04.2017.

Bez obzira na apokaliptične najave pojedinih 'stručnjaka' Brexit je normalan slijed za jednu mentalno i zemljopisno izoliranu zemlju. Kao bivša kolonijalna velesila nametala je svoje interese iznad interesa zajednice kakva je EU i kao takva više je štetila nego koristila. Izlaskom VB, EU će samo ojačati. Građane RH ponizno molim da bez obzira na materijalne poteškoće ne iseljavaju jer domovinu moramo sami izgraditi za boljitak nas samih, naše djece i budučih generacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.