Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENSKI NOGOMET

Hrvatice Julija Šimić i Ivana Rudelić na naslovnici Playboya

\'playboy1_nnn_spo_090611\'
Screenshot
10.06.2011.
u 08:57

Uoči svjetskog prvenstva nogometašica, reprezentativke Njemačke fotografirale su se za njemački Playboy

Uoči skorašnjeg početka svjetskog prvenstva, pet nogometašica njemačke reprezentacije snimljeno je za njemačko izdanje Playboya. Među njima su i dvije igračice hrvatskog podrijetla - Ivana Rudelić i Julija Šimić. Uz njih dvije svoje čari otkrile su još Annika Doppler, Kristina Gessat i Selina Wagner.

– Živcira me kada mi kažu da uopće ne izgledam kao tipična nogometašica. Nogomet igra sve više mladih i zgodnih djevojaka koje vode računa i o svom izgledu – rekla je Julija Šimić, koja je s njemačkom reprezentacijom do 19 godina osvojila europski naslov, dok je s reprezentacijom do 20 godina bila treća na svjetskom prvenstvu.

– Želimo opovrgnuti klišeje o nogometašicama kao muškobanjastim ženama. Poruka je jasna: pogledajte, mi smo sasvim normalne i zgodne cure – istaknula je Kristina Gessat, igračica Gütersloha.

Petorka s naslovnice Playboya nije u sastavu aktualne njemačke A-reprezentacije, ali je izazvala veliku medijsku pažnju.

Komentara 1

Avatar dystopia
dystopia
14:34 10.06.2011.

čestitam Markoviću, Srebriću i Mamiću na još jednom uspjehu hrvatskog nogometa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije