Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno iskustvo
Povratak na članak

Hrvatica svjedočila užasu u Nici: 'Nisam znala što da radimo, samo sam govorila, trči, trči...'

Po sadašnjim saznanjima nema stradalih Hrvata u Nici rekao je ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač

Komentari 2

JO
jozomali
16:22 15.07.2016.

Taj portir hitno treba dobiti otkaz....uz objevljivanje imena i prezimena!.....gl up je ko ma zga i treba biti označen!...zauvijek! Ljudima u nevolji treba pomoći!....je beš firmu!

VL
DU
Deleted user
17:17 15.07.2016.

To me podsjetilo na davnu tragediju, 1942., u SAD, kad je u restoranu-noćnom klubu "Coconaut Grove", kraj Bostona, izbio požar, pa je nastao stampedo u kojem je poginulo 492 ljudi (!!!). Međutim, kad je uspaničena masa nagrnula prema izlazu, neki šef sale, ili konobar, stao je pred masu i povikao: "Stanite! Nitko neće izaći prije nego što plati račun!" Naravno, od njega je ostala samo fleka na tlu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.