Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADI KAO MEDICINSKA SESTRA
Povratak na članak

Hrvatica na prvoj liniji borbe s koronom u SAD-u: Tuširamo se u vrućoj vodi, dokumente sušimo fenom...

Ovo više nije posao koji smo odabrale i nekad radile. Svi se svaki dan pitamo koliko bi to moglo trajati - kaže Klara Dorsainvil, 35 godišnja medicinska sestra u New Jerseyju, inače rođena Požežanka

Komentari 4

RO
RobIra
10:03 21.04.2020.

Dok se nama Hrvatima ne desi neko veliko zlo, mi mi ne vjerujemo u nista i nikoga. Nismo vjerovali da ce nam se dogoditi domovinski rat i razaranja, pa lazna privatizacija, pa lopovi i tajkuni poput Kutle, Sanadera, Vidosevica i ostalih, pa svi problemi sa Savudrijskom valom i prisilan ulazak u europsku uniju. Ne vjerujemo ni u korona virus koji nam se desava ispred ociju, jer vise volimo biti slijepi nego razumni.

VL
IM
Immanuell
10:06 21.04.2020.

A Trump bi otvorio ekonomiju...... Jedna rečenica bode oči, "Veliki problem je i siromaštvo zbog kojega mnogi ljudi nemaju zdravstveno osiguranje pa su jednostavno prepušteni sami sebi." SAD, zemlja snova....... Doktore, loše se osjećam, ne mogu disati ni stajati, pomozite....... Žao mi je, ali nemate osiguranje, moram pitati menadžera....... Možete platiti i u gotovini, da vam olakšamo....... Odakle mi puste tisuće dolara, doktore? Da ih imam platio/la bih si zdravstveno....... U tom slučaju, žao mi je, morate pokušati negdje dalje, mi vam ne možemo pomoći. Gledajte, morate se maknuti sa stubišta na ulazu........ Ali ne mogu disati ni hodati....... Do viđenja gospodine/gđo........ Znam da se..m možda i previše, ali mislim da je takav razgovor ispred medicinskih ustanova, bolje rečeno tvrtki, često vođen između osoblja i potencijalnog pacijenta u SAD.

VL
SV
sveznam1
11:00 21.04.2020.

strasno sto se desilo Americi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.