Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga još traje
Povratak na članak

Hrvatica i njezin momak utopili se u šljunčari u BiH

Njihovo je utapanje prijavljeno oraškoj policiji jutros oko 5 sati, a tijela su izvučena oko 10 sati

Komentari 5

Avatar ludi kekec
ludi kekec
17:36 09.07.2012.

"Romana Rapatić (22), Hrvatica iz mjesta Sreska, poginula je u šljunčari" POGINULA???

VL
KO
kolovoz
20:26 09.07.2012.

ma da sta se sve nespretno sroci i napise-utopili su se nazalost i moja sucut ozaloscenima i mplba onima koji nesto pisu da to ipak bude suvislo

VL
OB
-obrisani-
20:55 09.07.2012.

Sumnjivo ! Tko je to prijavio tek u 5 ujutro, šta je čekao .... ?

VL
VI
Vito
07:15 10.07.2012.

Tko je za to kriv? franjo tuđman koji je naredio povlaćenje baš kad je koridor bio pred presjecanjem i uništavanjem četnika na tom području... Da nam je dopustio uništavanje četnika danas bi imali Hrvatsku do Drine, a ne bi četnicici bili do Siska... I hodali slobodno po Hrvatskoj kao da se ništanije dogodilo...

VL
SA
sanna48
08:00 10.07.2012.

Tko je za to kriv? franjo tuđman koji je naredio povlaćenje baš kad je koridor bio pred presjecanjem i uništavanjem četnika na tom području... Da nam je dopustio uništavanje četnika danas bi imali Hrvatsku do Drine, a ne bi četnicici bili do Siska... I hodali slobodno po Hrvatskoj kao da se ništanije dogodilo... ....................................................................................................................................... I kakve sada to ima veze s gore navedenim clankom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.