Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

Hrvatica (31) ranjena u pucnjavi na autocesti u Sloveniji

rašid zahirović
PU Ljubljana
23.09.2010.
u 11:21

Policija traga za Rašidom Zahirovićem (32). Vozi plavi Mercedes CLK, naoružan je i opasan.

Hrvatska državljanka lakše je ozlijeđena u pucnjavi koja se sinoć oko 21.40 sati dogodila kod Ivančne Gorice na autocesti Ljubljana - Novo Mesto, izvještavaju slovenski mediji.

- Nepoznati napadač zaustavio je automobil, zapucao i ranio djevojku, kazao je za Radio Krku Vinko Stojnšek, glasnogovornik ljubljanske policijske uprave.

Policija sumnja da je riječ o pokušaju ubojstva i traga za napadačem.

Neslužbeno doznajemo da je događaju prethodio sukob zbog nesređenih obiteljskih odnosa. Ministrarstvo vanjskih poslova RH potvrdilo je da je riječ o dvoje hrvatskih državljana te su stupili u kontakt sa slovenskim kolegama i sudjeluju u rasvjetljavanju događaja.

Slovenska policija tijekom dana je izvijestila kako je u tijeku potraga za Rašidom Zahirovićem (32), hrvatskim državljaninom za kojega se sumnja da je potegnuo obarač. Vjerojatno je naoružan, upozoravaju i pozivaju građane da ih kontaktiraju ako imaju bilo kakvu informaciju o bjeguncu.

Sumnja se da je Rašid svojim Mercedesom CLK plave boje na dijelu Dolenjske autoceste na dionici Ivančna Gorica - Bič prepriječio put automobilu kojim je upravljala 31-godišnja Hrvatica. Izvukao ju je iz vozila, pucao u nju pa pobjegao.

Ključne riječi

Komentara 49

OB
-obrisani-
20:53 23.09.2010.

Po imenu bih zaključio da je slovenac

RU
RUS
09:13 24.09.2010.

On je 100% HRVAT

DU
Deleted user
15:33 23.09.2010.

@snovak.... ak je obrezan, onda je na slici muskarac, ak je obrezana onda je zensko .... heheheh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije