Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko međunarodno istraživanje
Povratak na članak

Hrvati više vjeruju Europskoj uniji nego svojoj Vladi

23% posto ispitanika žalilo se da njihovo kućanstvo jedva spaja kraj s krajem, i tu je Hrvatska prva na ljestvici

Komentari 9

DU
Deleted user
07:52 30.09.2020.

Nije Hrvatska u krizi zbog Zakona o radu nego zbog opskurnih likova kao oni koji su sinoć bili u studiju Otvorenog. Direktor HUP-a koji nikad nije bio poslodavac, predsjednik HGK-a koji nikad nije bio gospodarstvenik i ministar bez dana radnog staža ali s pedigreom stranačke dinastije. Kome bi sada trebali vjerovati?

VL
HI
hiohio
08:07 30.09.2020.

ovdje su lopine, eu čuvajte lovu i vašu će da pokradu

VL
MA
Mama
08:07 30.09.2020.

ostaci socijalizma i uzori u uhljebima.U kapitalizmu čovjeka je obično sram reci da nemoze se pobrinuti za sebe i obitelj a mi smo htjeli kapitalizam ali da se država pobrine za nas,mislim većinu.Nemoze i ovce i novce,kapitalizam a puna zastita drzave a nazalost nemamo taj ponos,jer lakse je neraditi i kriviti drzavu koja nije savrsena .Iskreno u Hrvatskoj se sasvim pristojno zivi u europskim okvirima ali mi volimo kukati i nepreuzeti stvar u svoje ruke a nemozemo prepoznati probleme ,nego naprimjer korupciju redovito nagrađujemo na izborima,

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:31 30.09.2020.

U nas je kapiralizam Juzne Amerike .Ne kao u Njemac ili Austriji di radnik radi osam sati.Ni Eu nam nije kriv niti smo stabnapredovali.Ako je napredaj tamo cupat repu po poljima cistit WC biroe mjenjat pelene .

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
08:17 30.09.2020.

Vjerovati ljudima koji su javno govorili i pokazivali da im je stranka na prvom mjestu, ispred Hrvatske države (svi apsurdi naše države proizlaze iz te činjenice). Tek nakon više komentara po portalima koji su ukazivali na takvo ponašanje, crkva se javila i osudila izjave političara da im je stranka na prvom mistu. Što se promijenilo, pa samo to da prešućuju spomenutu činjenicu.

VL
SL
slavenZadravec
08:17 30.09.2020.

Tvrdnja iz naslova ni malo ne čudi. Naime, pristupanje EU je jedan od rijetkih uspjeha Hrvatske od kada je samostalna država. Nažalost dogodilo se puno prekasno.

VL
ZB
Zoki-Bijela
08:13 30.09.2020.

Sta kaze Penelopea na ovo..

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
07:22 30.09.2020.

Hrvati više vjeruju Europskoj uniji nego svojoj Vladi, više vole otići u kladionicu nego raditi u radionici i pravi hrvati više vole pobjeći za Irsku i Njemačku nego gladovati i živjeti u neimaštini u Slavoniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.