Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naša europarlamentarka otkriva
Povratak na članak

Hrvati više neće hodati od šaltera do šaltera, stiže novi sustav koji bi trebao dokrajčiti veliki problem građana

SDP-ova europarlamentarka Romana Jerković o uspostavljanju novog europskog okvira za digitalni identitet, koji bi 2024. trebao omogućiti da aplikacijom pristupimo svim dokumentima

Komentari 9

ZJ
Zjako
15:05 13.06.2022.

Meni to samo izgleda kao još jedna afera sa nabavom. Digne se kredit, pokradu novci i idemo do sljedeće novotarije.

VL
ST
stefj
14:45 13.06.2022.

He, he, Orwell...

VL
TO
tolitol
15:35 13.06.2022.

Ima još dosta prostora za uključivanje novih usluga u sustav e-građani. Što to brže bude napredovalo, bit će manje potrebe za stajanjem u redovima.

VL
AF
AfganistanskiHrvat
16:16 13.06.2022.

Molim vas nemojte više unapređivati jer sa svakom bržom novotarijom sve postaje još sporije.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:06 13.06.2022.

Hrvati više neće hodati od balkanskog šaltera do balkanskog šaltera, stiže novi sustav koji bi trebao uz Boga i domoljublje dokrajčiti veliki problem građana.

VL
DA
dam63
19:09 13.06.2022.

Sad će puzati od šaltera do šaltera.

VL
MP
Mary_Parker
15:20 13.06.2022.

velika prilika za zaradu za sva ljudska bića da svaki tjedan ubacuju dolare u banku jednostavno radeći online posao s pola radnog vremena. prethodnog mjeseca od ovog posla zaradio sam 19 532 dolara i dao sam ovom poslu samo 2o 2 sata dnevno koristeći svoje prijenosno računalo. jednostavan i lak posao i redovita zarada su prilično dobri od ovoga. za ovaj posao nisu potrebne posebne vještine. svatko na ovoj zemlji može dobiti ovaj posao i početi zarađivati više dolara na mreži samo slijedeći upute na ovoj web stranici. ..

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
16:57 13.06.2022.

ha ha dajte me nemojte nasmijavati u ovoj balkanskoj krčmi da vam navedem svoj sadašnji primjer nisam dobil uplatnice od struje jer nije bil za očitavanje .poslao sestru da sredi tu u zagrebu u savsku ne daju joj traže punomočč i šalju je u gunduličevu i vele da čekamo do 9ovog mjeseca da buju došle malo morgen i danas u ponedjeljak gazim s njom i gle divna čuda čova na izračun od prošlog tjedna njihove službenice veli s očitanje današnjeg dana na mobitelu da sam dužan po njemu skoro 2i pol tisuče .e sad ko je tu normalan a ko lud ili ne znade svoj posao utvrdit ču kad dođe iz gunduličeve ili gazim tamo a dade mi milina dvije uplatnice kao za dug jednu na tisuču kuna drugu na petstotina i to s današnjim danom uplate 13 ili zna se a kad treba druge dat nema ih .,e ljudi moji rekohmu da kakva je bilab juga i dok to nisu rascopali na dva mjesta ipakje bilo bolje odmah si mogo dobit sve u komadu i ne gazi po dva ili tri puta a dastvar bude još bolja gledah ga i skoro pukoh od muke i smijeha kad mi reče i još napisa na papirima da od 1 sedmog struja skupa ide na jednu kunu i dvadeset lipa a jeftina o,62 lipe bogme krasnoili i sad se pitam kakav je to internetski sustav kad jedni drugima skaču u grlo a narod i starčeki nek gaze i odbijaju vrata sramotno i točka ili treniraju svi skupa strogoču što im izgleda može bit a bilo je i prije niko im nije mogao stat s njihovim obračunima na kraj pa da si svaki mjesec visio s svojim samostalnim očitanjem uvjek su utrpali neki svoj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.