Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvati upravljaju ekonomijom na isti način na koji igraju nogomet

Sve djeluje nemoguće dok se ne dogodi. Ne slušajte one koji ne žele promjene. Upravo taj status quo njima daje moć, a nama je oduzima

Komentari 3

K2
kritičar_2
21:47 15.01.2017.

Kamo li sreće,da je tako.Bili bi među dvadeset svjetskih sila u gospodarstvu.

VL
LJ
LJU39
23:06 15.01.2017.

sve je do nas..narod treba sad na izborima manje birat komuniste i liberale i eto ozbiljnosti i dobrog zivota

VL
SC
Schlosser
09:53 16.01.2017.

Kao sto netko rece,sve je do nas ali prvo moramo mijenjati sebe.Moramo promijeniti svoj mentalitet tj. ne cekati da netko sve napravi za nas nego sami se pokrenuti,sami napraviti prvi korak,osmisliti nesto,imati ideju a onda je pokusati ostvariti jer nitko nam nista nece pokloniti a pogotovo ne nasa komplicirana birokracija.Moc je u rukama naroda ali na zalost narod nije svjestan toga te slijepo slusa i slijedi politicare i politicke stranke koje godinama rade samo za sebe i svoje interese.Da im je drzava i narod na prvom mjestu,ne bi se bojali provesti reforme i pod cijenu da izgube izbore ali njima je glavni cilj doci na vlast i na njoj se sto duze zadrzati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.