Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arie Livne:
Povratak na članak

Hrvati u BiH imaju pravo izabrati svog predstavnika

Arie Livne suosnivač je cionističkog pokreta, čovjek koji se borio protiv nacizma

Komentari 1

Avatar SimonTemplar
SimonTemplar
15:40 20.11.2018.

Nemam ništa protiv čovjeka, nego protiv jezika kojim novinar Zoran Krešić piše. Riječ židov je jednostavno hrvatska riječ za pripadnika njegovog naroda. Mogla mu se je ne sviđati riječ jew, pa bi li to značilo da bi američke novine napisale isto jevrej ili kako već? Što bi bilo ga vrijeđa riječ Styria? Bi li i u Kleine Zeitungu pisali Štajerska? Ili bi pisali na svom jeziku? Ljudi moji, kakvi jevreji i jevrejin??? Pa to nisu srbizmi, već srpske riječi... Večernji list je nekad imao zaista kvalitetne i kompetentne lektore. Dajte se, molim vas, zbrojite i počnite pisati na hrvatskom, jer hrvatsko-srpski jezik ne postoji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.