Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI
Povratak na članak

Hrvati u Beogradu: Zajednica bez prostora vrlo teško može organizirano djelovati

Predstavnici hrvatskih udruga kulture obraćali su se, nešto više od tri godine unazad, Gradu Beogradu i tražili prostor za djelovanje, a postojala su i dva konkretna obećanja da će taj problem biti riješen

Komentari 7

MA
MateBobanheroj
16:06 30.10.2019.

Hrvatima u Srbiji ne može biti gore nego Hrvatima u Sarajevu. Samo mediji uvijek ignoriraju sarajevske Hrvate, da se slučajno ne bi zamjerili tzv. hrvatskom cvijeću.

VL
Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
23:37 29.10.2019.

Hrvati u Srbiji i Vojvodini mogu samo sanjati prava Srba u Hrvatskoj.

VL
IP
ivan.perkovich
03:48 30.10.2019.

Gospodo hrvati u Srbiji morate sabrati novce da kupite prostor i onda placati struju i vodu odvoz smeca i imajte svoj hrvatski dom u srbiji nista nemozete dobiti badava. Isto tako Srbi U hravtskoj moraju kupiti zgradu i otvoriti Srbskiski dom u hrvatskoj nema nista djabe oni bi djabe moli te koji komunisti

VL
HA
hazo
07:04 30.10.2019.

Kaj je sad Pupovac, kaj sad veliš za prava manjina ? Tolko prava im treba dati kao oni nama, zači puno manje. Ista prava za ista prava, jednostavno.

VL
Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
07:27 30.10.2019.

Oduzeti 4 mil kn kojim se financira četničko glasilo Novosti u Zagrebu te preusmjeriti novce Hrvatima u Srbiji

VL
DI
Direkt
22:45 29.10.2019.

Prosvjeta je starija od hr države i tek treba dobiti prostor.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.