Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBLAŽAVANJE MJERA
Povratak na članak

Hrvati pohrlili u shopping preko granice: 'Uštedi se do 100 eura'

Na granici još uvijek nema gužve i čeka se svega 15-ak minuta.

Komentari 8

DU
Deleted user
10:15 26.05.2020.

U nedostatku majke Srbije, Dubrovcani ce se morati zadovoljiti Trebinjem...a i janjetina je bolja.

VL
SU
Superhero
10:25 26.05.2020.

logicno je da je sve u Srbiji, kao u Bih, jeftinije nego u RH jer u tim zemljama su place i standard nizi.. ono sto nije logicno je da su samoposluge jeftinije i u Austriji i Italiji koje imaju mnogo visi standard od HRvatske kao i Slovenija.

VL
Avatar Domoljupko
Domoljupko
10:03 26.05.2020.

Eto, možemo se veseliti neradnoj nedjelji čije će posljedice biti 6.000 otkaza te pomoć srpskom gospodarstvu kad deseci tisuća hrvata pohrle preko grane u shopping nedjeljom, svaka čast rvati.

VL
ST
stefj
11:11 26.05.2020.

A da vidite tek kako će biti poslije izbora kada krenu novi porezi i trošarine, pa neradna nedjelja i sl. Trst će opet procvasti, Bregana, Graz itd, ne samo Bih ili Srbija... Čudo je kako je većina stvari jeftinija u susjedstvu, na koju god stranu okreneš. Bit će da očito nešto kod nas s porezima, i državom općenito ne štima...

VL
Avatar Jevgeni Gromov
Jevgeni Gromov
23:04 30.05.2020.

Komšije u svakom slučaju ste dobro došli! Želim vam ugodan boravak kod nas i lep provod!.

VL
DR
drava4
18:47 26.05.2020.

Župan Međimurja g. Posavec optužen za nekakve sitne pare a ljudi ostavljaju grdne pare v susjedstvu. Gospodo iz stranke HDZ nemre te na poštenešega čovjeka naleteti. Trebate iti v školu za poštenje saka čast pošteni pojedincima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.