Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Augsburg

Hrvati poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći u Njemačkoj

polizei
24.11.2009.
u 19:42

U automobilskoj nesreći kod njemačkog grada Augsburga poginula su dvojica Hrvata. Jedna se žena još bori za život.

U automobilskoj nesreći u njemačkom Augsburgu poginuli su Stjepan Barbić (75) i Milan Pavelić (66). Supruga Milana Pavelića teško je ozlijeđena i trenutačno se u bolnici bori za život.

Kako piše 24sata, Barbić je za vrijeme nesreće pretjecao kolonu od nekoliko vozila kada je iz suprotnog smjera u audiju naišao 28-godišnji Nijemac, koji je također teško ozlijeđen. U automobilu njemačkog državljanina nalazilo se i jedno dijete koje je lakše ozlijeđeno.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
11:11 25.11.2009.

Kakve su to genetske deformacije kod Hrvata , kad ni u saobracaju ne postuju propise, cak ni u stranoj zemlji , a kamoli u svojoj! Zar vi zaista mislite da se zakoni prave samo zato da se ima sto krsiti!

Avatar jura-100
jura-100
11:18 25.11.2009.

\"Hrvati poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći u Njemačkoj\" Nigdje u tekstu nema objašnjenja što je to \"stravično\" u tom sudaru ???

OB
-obrisani-
22:17 24.11.2009.

to je švabo kriv, kaj se baš tam moral naći kad je hrvat pretjecao kolonu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije