Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAŠ MAKS'
Povratak na članak

Hrvati napravili knjigu o izložbi ruskog ratnog zrakoplovstva, bit će uručena i Putinu

U prigodnom poglavlju Denisa Krnića o povezanosti slavenskih naroda Rusije i Hrvatske, otkriva kako je naš blaženi Ivan Merz štovan kao zaštitnik mladeži u katoličkoj zajednici grada Habarovska u istočnom Sibiru

Komentari 9

VE
velikizec
16:39 23.08.2019.

E da bar nabavljamo ruske zrakoplove, a ne da nas "strateski partneri" vucu za nos i traze puno vece iznose nego sto bi platili ruske ekvivalente.

VL
Avatar Kaladin
Kaladin
17:13 23.08.2019.

Isuseeee! Već vidim Vučića kako divlja da im hoćemo "uzeti" Ruse, nakon što smo "uzeli" Teslu!!!

VL
PR
prajdali100
17:16 23.08.2019.

Davore, iduće godine će umjesto naših F16 letjeti krila Oluje i nekoliko akro- grupa.I to je to !!!! Sve 5 !!! I nitko za ovo što se događa sa ( ne) modernizacijom HV a posebno zrakoplovstva, ne odgovara.Nitko nije odgovoran !!!! Pa sram ih može biti . A svi naši vrli generali i javnost šuti." Bravo".

VL
PR
prajdali100
16:53 23.08.2019.

A zašto mi, ako smo suverena država, ne bismo nabavili moderne ruske zrakoplove.Ako nekomu nije jasno da nas " strateški partner,vuče za nos i ponižava,taj je slijep.Zašto F16 po svaku cijenu !!!!!? Zašto !? Od Šveđana ne bih ništa uzeo da nam daju besplatno! Jako,jako zaostajemo za Srbijom a za to su krivi Andrej Plenković i Kolinda Grabar Kitarović.

VL
PA
PaterT
15:59 23.08.2019.

Lijepo od tebe, Vukovicu, sto nisi posustao. Puno uspjeha zelim!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.